REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Bu Dünyadan Ayrılıp MARSA gitmek istermiydiniz?

Katılımcı sayısı
81. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

33 40.74%
  • Hayır

48 59.26%
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bu Dünyadan Ayrılıp MARSA gitmek istermiydiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mars'la ilgili açıklama güzel olmuş Editör hocam farklı bir sistemde farkli bir zaman dilimi yaşanıcak anlaşılan.
    Mars konusunda şahşi fikrim ise orada herhangibir yaşam olmayacağı bu zamana kadar bir canlı tespit edildiğini duymadım.bundan sonrada olacağına inanmıyorum belki bilmediğimiz Dünya'da olmayan elementlerin işlenerek teknolojimizin gelişebileceğini düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evden epey uzak...almayayım....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu dünyayı yaşanmaz hale getirenler gitsin,valla rahat bi nefes alırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bu dünyayı yaşanmaz hale getirenler gitsin,valla rahat bi nefes alırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Marsta hayat olduğunu varsayalım.
    Muhteşem bir Ütopya kurulabilir. Tertemiz yeni bir hayat.
    Marsa giderken Mars olmayalım mutaf hoca 2024 projesinde yeni bir yaşam kaynagı kurulursa duruma göre ben giderim forumu marstan yonetiriz artık ben marsa gidersem sahsen bu dunyada olan devlet politikalarını güç oluşumunu istemem avmler marketler falan herşey organik olacak insanlar barış ve kardş içinde yaşaması lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Marsa giderken Mars olmayalım mutaf hoca 2024 projesinde yeni bir yaşam kaynagı kurulursa duruma göre ben giderim forumu marstan yonetiriz artık ben marsa gidersem sahsen bu dunyada olan devlet politikalarını güç oluşumunu istemem avmler marketler falan herşey organik olacak insanlar barış ve kardş içinde yaşaması lazım
    benden önce gidersein iki şeye dikkat et,
    1. bim varmı?
    2. a101

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benden önce gidersein iki şeye dikkat et,
    1. bim varmı?
    2. a101
    Kesin kurarlar oraya şok-bim-a101-migros
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalnız unutulmamalı ki Dünyadaki doğal güzelliği hiçbir gezegende bulamayız hatta insan eliyle bile olsa yapamayız bu düşünüldüğünde ben Dünya yı seviyorum her ne olursa olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ne icin

orda parasiz hayat varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı arap34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    orda parasiz hayat varmi
    Para gecmiyo orada [emoji3]

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri