Alıntı kayserli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tüketici hakem heyeti belge istiyor bana gelipde tutanak tutmadılar .şikayet var aracılığı ile şirkete bildirdik benim evime hiç gelmeden gelmiş görmüş gibi bana alttaki cevabı gönderdiler

Televizyonunuzda oluşan arıza teknik servis tarafından detaylıca incelenmiş olup, HDMI giriş yuvasının kırıldığı, içine göçtüğü ve metal kısımlarda hasar olduğu görülmüş ve arızanın garanti kapsamında olmadığı tespit edilmiştir.

konunun uzamasını istemiyorum ama arkadaşlarıda bu konularda uyarmak istiyorum .özellikle kutup pazarlamanın garantisinden uzak dursunlar
Benim Sony Xperia Z1 im vardı telefonu aldım 4 ay sonra ekranı elimdeyken çatladı. Bak telefon elimdeyken ekran kendiliğinden çatladı herhangi bir darbe falan yok. Neyse garantiye yolladım Delta Servis (Allah belasını versin) 450 tl ücret talep etti. Dedimki ekran kendiliğinden çatladı inanmadılar telefonu geri istedim geldi ama garnti dışı bırakmışlar. Tüketici hakem heyetine gittim telefon incelenmesi için bilirkişi inceleyecek dedi bilir kişi incelemiş darbe sonucunda çatlamış raporu tutmuş. Ben hem o Delta servise hemde o bilir kişiye hakkımı helal etmiyorum. Tüketici hakem heyetide bazen işe yaramıyor.