Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Meltem ve Mesaj TV Grubunun Yayınlarına Ne oldu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Meltem ve Mesaj TV Grubunun Yayınlarına Ne oldu ?

Evet arkadaşlar forumdaki dostlar her gün yeni kanallar geliyor ve gidiyor uyduya ancak bu grup yıllardır yayın yapıyordu ve hiç bir dedikoduda oluşmadı medyada sıkıntıdalar kapanacak yada çalışma yapılacak şeklinde internet sitesindeki telefonlara cevap vermiyorlar 1 Şubat a girildiğinden beri uyduda yayınları kesilmiştir.
    İzleyici temsilcisine yine sitelerinden yazdım bakalım nasıl bir cevap gelecek.Sizlerden bilgi sahibi olan varsa bu konuda paylaşın lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu kirasını ödemediyse kapanmıştır (bugun 01 subat tabi bu ihtimal )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

profösör doktor haydar başın propaganda kanalları editöründe belirttiği gibi finansman sıkıntıdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum....doktor profösör haydar baş evet hayır yarışmasına sahibi olduğu partiyi konstre edebilmek için likidite akışını bu yönde daha ağırlıklı kullanmayı uygun görüyorki...propagandanın enbüyük silahı olan tv kanalları ortada yok....nebilelim belki bir hafta on gün sonra kanallar hd olarak karşımıza çıkar...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BENDE AUYNEN DÜŞÜNÜYORUM HAYDAR BAŞIN KANALARI HAKINDA KİMSE BİR SÖZ SÖYLEYEMEZ SÖYLEYENLER BAŞKALARINA YALAKALIK YAPANLARDIR KANALARI KİMSENİ İŞİNE BURNUNA SOKMAYAN BİR NUMARALI KANALARDIR ENKISA ZAMANDA KARŞIMIZA HD YAYINLAN İZLEYECEYİZ ARKADAŞLAR HAYIRLI AKŞAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esentepe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENDE AYNEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HAYDAR BAŞIN KANALLARI HAKKINDA KİMSE BİR SÖZ SÖYLEYEMEZ. SÖYLEYENLER BAŞKALARINA YALAKALIK YAPANLARDIR. KANALLARI KİMSENİN İŞİNE BURNUNA SOKMAYAN BİR NUMARALI KANALLARDIR. EN KISA ZAMANDA KARŞIMIZA HD YAYINLA ÇIKICAK VE İZLEYECEĞİZ ARKADAŞLAR. HAYIRLI AKŞAMLAR
    Öncelikle mesajınıza alıntı yaparken düzeltme yaptuığım için özür dilerim.Ancak kanallar HD olarak gelecekse neden komple gitti bu saçmalık ve hepsi birden HD ye geçmeyeceğine göre bir tuhaflık var durumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Frekansa sinyal uzun saatlerden sonra gelmiş bulunmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapanmıştır hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri