Abi bi şanzumanda herhan gibir uğultu duymadım bugüne kadar. kiraladığım 301 lerden birinde şöyle bi sıkıntı çıkmıştı 0 dan 99 km hıza çıkana kadar sorun yoktu 100-110 Km/h arasında sanki devir birden 4500 lere gelmiş gibi bağırıyordu 111 km/h ve daha ilerisinde ulaşınca susuyordu. Motorcu bi tanıdığım vardı onu aradım telefonla egzoz hafif tıkalı olabilir demişti yada başka bi sıkıntı olabilir bakmadan bişey diyemem demişti ki o arabayla ben Sivas/Uşak sonrada Uşak/Sivas geri dönmüştüm toplamda 2700 km yol yapmıştım bi sıkıntı çıkarmamıştı. Onun haricinde 301 de farklı bi arıza falan görmedim. Temiz bitane bulursan bakımınıda iyi yaparsan seni pişman etmeyecek bi araba.
Abi Opel tam sanayi arabası Türkiye'de hangi şehirde sanayiye gidersen git opel çoğunlukta bir araç. Eldeki imkanlarla ekonomik bir araç arıyor Volkan abi. Şimdi 301 yerine Opel alsa en ufak arızası 300 tl den başlayacak hem parça hemde işçilik pahalı. 301 kullanırken bana arkadan vurmuşlardı bilgisayarımdan resimleri bulursam koyarım Sağ arka stop lambasını dağıtmıştı serviste ücreti karşılığında 220 tl değiştiler aynı olay Opelde olsa alt başı fiyat 300 tl den başlayacaktı belki daha fazla.
Unutmadan bir dip not bundan 2 sene önce çalışmayan İnsigniaya şahit olmuştum arba soğuktan donmuştu. Yanındaki tofaş 2 marşta çalıştı insignia çalışmamıştı.![]()

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri