Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Rekabet Kurumu, TTNET Hakkýnda Soruþturma Baþlattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Rekabet Kurumu, TTNET Hakkýnda Soruþturma Baþlattý

Rekabet Kurumu dün akþam saatlerine doðru TTNET hakkýnda soruþturma baþlattýðýnýn web sitesinden de yayýnladýðý bir açýklamayla kamuoyuna duyurdu.

Bloomberg'in haberine göre, Türk Telekomünikasyon AÞ ve TTNET AÞ'den oluþan ekonomik bütünlüðün, sabit geniþbant internet ve ödemeli TV hizmetlerini içeren paketler vasýtasýyla hakim durumunu kötüye kullandýðý iddiasýyla yapýlan baþvuru üzerine yürütülen ön araþtýrma, karara baðlandý.

Kurumun internet sitesinden yapýlan açýklama þöyle yayýnlandý:

Türk Telekomünikasyon A.Þ. ve TTNET A.Þ.’den oluþan ekonomik bütünlüðün sabit geniþbant internet ve ödemeli TV hizmetlerini içeren paketler vasýtasýyla hâkim durumunu kötüye kullandýðý iddiasýný içeren baþvuru üzerine yürütülen önaraþtýrma, Rekabet Kurulunca karara baðlandý.

Önaraþtýrmada elde edilen bilgi, belge ve yapýlan tespitleri 19.01.2017 tarihli toplantýsýnda müzakere eden Rekabet Kurulu, bulgularý ciddi ve yeterli bularak 4054 sayýlý Kanun’un 6. maddesini ihlal edip etmediðinin tespitine yönelik olarak TTNET A.Þ. hakkýnda soruþturma açýlmasýna, 17-03/25-M sayý ile karar verdi.

Bilindiði üzere 4054 sayýlý Rekabetin Korunmasý Hakkýnda Kanun’un 6. maddesi hâkim durumun kötüye kullanýlmasýný yasaklamaktadýr Soruþturma, adý geçen teþebbüsün 4054 sayýlý Kanun’un 6. maddesini ihlal edip etmediðinin tespiti amacýyla baþlatýldý.

H.K:Tamindir
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beter olsun, tasýdým telefonuda internetide turknete..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence birþey olmaz turk telekom allem eder kallem eder lehine kendisine cevirir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence birþey olmaz turk telekom allem eder kallem eder lehine kendisine cevirir
    Ayný fikirdeyim...Annem için Tivibu aldým ttnet in bana özel??? Kanpanyasýndan.Annem sd cihaz kullnanýyordu bende ona HD bir cihaz almayý düþünüyordum. (Yaþ 80) daha net daha güzel seyretsin diye!! ama gel gelelim aldýðýma bin kere piþman oldum,ses problemi var cihazda, kanallarda ses bir var bir yok.Þifrelei kanallarda ses kontrolü yok...Defelarca aradým þikayetimi bildirdim....Sonuç ay baþýnda fatura Allaha havale ediyorum bu ticareti yapanlarý,yazýklar olsun....
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri