Bu yýl 14 Þubat’ta, kendisine ve sevdiklerine farklý bir Sevgililer Günü yaþatmak isteyenler Akbatý AVYM’de buluþtu. ‘Aþkýný Baþka Dilde Anlat’ etkinliði, sadece sevgililerin deðil, birbirine sevgisini ifade etmek isteyen misafirlerini ve sevdiklerine farklý ve orijinal bir hediye vermek isteyenleri aðýrladý.
Akbatý, Aþkýn ve sevginin paylaþýldýðý 14 Þubat Sevgililer Gününde ‘baþka bir dünya’nýn kapýlarýný araladý. Dem Derneði’yle iþbirliði yaparak hayata geçirdiði ‘Aþkýný Baþka Dilde Anlat’ etkinliðinde katýlýmcýlar sevdiklerine duyduklarý aþký, iþaret diline aktardý.
Bir baba eþi ve kýzýna “Caným kýzým ve eþim sizi çok seviyorum. Sizler benim en kýymetlilerimsiniz. Öpüyorum.” derken, baþka bir ziyaretçi sevdiðinin doðum gününü kutladý. Etkinlik sonunda kameraya çekilen görüntüleri USB ile bir hediye paketi içinde alan ziyaretçiler, sevdiklerine bu özel hediyeyi verebilme þansýný yakaladý.
‘Aþkýný Baþka Dilde Anlat’ katýlýmcýlarý, önce kurgu hakkýnda bilgi edinip, izlenecek adýmlarý öðrendi. Ýþaret diliyle sevdiklerine mesajýný nasýl aktaracaklarýný öðrendikten sonra kamera karþýsýna geçerek, iþaret diliyle sevgi dolu mesajlarýný anlattý.

Akbatý AVYM Hakkýnda
Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iþtiraki Akiþ GYO A.Þ. tarafýndan hayata geçirilen Akbatý Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi (Akbatý AVYM) 200’e yakýn maðaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluþma adresi olan özel tasarýmlý alanlar, çocuk oyun ve eðitim alanlarý ile dünya mutfaklarýný buluþturan restoranlarýn yer aldýðý Restaurantlar Meydaný ile hizmet vermektedir. Akbatý AVYM, aldýðý ödüllerle ulusal ve uluslararasý platformlarda da baþarýsýný tescillemiþtir. Akbatý AVYM, yeþil bina deðerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araþtýrma Kuruluþu Çevresel Deðerlendirme Metodu) Sertifikasýna “Excellent” seviyesine sahiptir.