Forumu bu halini hic begenmedim onceki hali daha kullnisli idi
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Forumu bu halini hic begenmedim onceki hali daha kullnisli idi
Ya forumdan bende memnun deðilim..yazýlar seçilmiyor ipadden giriyorum..resmen iþkence çekiyorum...masaüstü pc de sorun yok ama tablet versiyon berbat..acil eski sisteme dönülmeli..
Yazýlar nasýl seçilmiyor özel mobil tema yapýldý siteye ben hiç sorun yaþamýyorum tapatalk mobil tema devam ediyoruz zorunlu deðilki mobil tema masa üstü versiyona geçme menusu var ise geçebilirsiniz google amca mobil tema yüzü olmayan siteleri internet ölüm mezarlýgýna gönderiyor % 70 foruma mobilden giriþ var.
Evde tablette var sarza baglayýp ondanda gireyim bakalým nasýl gorunuyor site
Yalan mý söylüyoruz....yazýlar küçücük..beyaz ton aðýrlýkta yeþil renk bi þekilde..resmen iþkence çekiyýrum...masaüstü ana stil ..kullanýyorum..mobile alýncada ayný ..ben memnun deðilim..
Eskiden istemediðimiz bölümleri dahi yandaki tik ten kaldýrýyorduk.,oda yok artýk..
Yalan soyluyorsunuz demedim yapacak birsey yok ana temaya gececeksiniz mobil tema olayi malesef boylede ben ana temaya gecebiliyrum her zaman forumdada bu konu mevcut
LG-H818 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Üstad þuan pc'de sorun oldugu için telefondan giriyorum, tema iyi degil sitenin enalta tüm siteyi gör linki olmalýki isteyen telefondan girdiginde alltaki linke gidip týklayýnca pc, temasý görebiliriz umarým ekleyebilirsiniz.
Tabletten cekilmis site resimleri ana stille oynanmadi arkadaslar ben bunu anlatmaya calisiyorum
Konu Editor tarafýndan (15-09-2016 Saat 21:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Sorun varsa düzletilir. Lütfen mesajlarýmýzda biribirmizi kýracak kelimleri kullanmayalým. Forumun devamlýlýðý ve güncel teknoloji geliþimleri mecbur kýldýðý için mobil versiyona geçildi. Þuanki mobil uygulama temasý tabiki yýllardýr alýþa gelmiþ olduðumuz temadan çok farklý. Alýþkanlýklar kolay kolay deðiþmez. Bu yeni bir sistem türkiyedede bunu yapan kiþi nerdeyse yok. Ýlerliyen zamanlarda biraz daha geliþtirilerek kullanýcýlarýn istediði özzellikle illaki eklnir. Ama bir anda olmasýný beklemeyin. Vbulletinde bile yýllarca bir cok özellik eklendi.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Volkanim vbulletinde mobil temada ileri duzeyde su an supersatforumun temasi, bunun disinda mobil temalar zaten boyle diger uydu sitelerinide takip ediyorum tema default siradan bir tema su an icin bu temanin ustunde tema yok yapanda yok bir kac kisiden teklif aldim bu stil gibisi yoktu illa bu tema secimi olacak diye birsey yok herkes mobilden girince ana temaya her zaman gecebiliyor masa ustu versiyon iste diyince.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri