Bu yıl 14 Şubat’ta, kendisine ve sevdiklerine farklı bir Sevgililer Günü yaşatmak isteyenler Akbatı AVYM’de buluştu. ‘Aşkını Başka Dilde Anlat’ etkinliği, sadece sevgililerin değil, birbirine sevgisini ifade etmek isteyen misafirlerini ve sevdiklerine farklı ve orijinal bir hediye vermek isteyenleri ağırladı.
Akbatı, Aşkın ve sevginin paylaşıldığı 14 Şubat Sevgililer Gününde ‘başka bir dünya’nın kapılarını araladı. Dem Derneği’yle işbirliği yaparak hayata geçirdiği ‘Aşkını Başka Dilde Anlat’ etkinliğinde katılımcılar sevdiklerine duydukları aşkı, işaret diline aktardı.
Bir baba eşi ve kızına “Canım kızım ve eşim sizi çok seviyorum. Sizler benim en kıymetlilerimsiniz. Öpüyorum.” derken, başka bir ziyaretçi sevdiğinin doğum gününü kutladı. Etkinlik sonunda kameraya çekilen görüntüleri USB ile bir hediye paketi içinde alan ziyaretçiler, sevdiklerine bu özel hediyeyi verebilme şansını yakaladı.
‘Aşkını Başka Dilde Anlat’ katılımcıları, önce kurgu hakkında bilgi edinip, izlenecek adımları öğrendi. İşaret diliyle sevdiklerine mesajını nasıl aktaracaklarını öğrendikten sonra kamera karşısına geçerek, işaret diliyle sevgi dolu mesajlarını anlattı.
Akbatı AVYM Hakkında
Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi (Akbatı AVYM) 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı AVYM, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı AVYM, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesine sahiptir.
Yer imleri