Teşekkur: 0
Tekno modun actıgı konular bilim sitesinden üstadEvrimimizin kontrolünü neredeyse tamamen elimize geçirdiğimiz için, yakın geçmişte ve daha uzak geçmişte atalarımızın ölümüne yol açan pek çok sebebi de ortadan kaldırmış durumdayız. Günümüzde, kaliteli sayabileceğimiz gıdalara erişimimiz çok daha mümkün hâle gelmiş vaziyette. Dahası mevsimsel gıdaları bile neredeyse yılın her zamanında yiyebiliyoruz.
Daha ikinci paragrafi okuyunca devam etmedim.Nedenide da daha bastaki tespitler tamamen yanlis.Siz simdi bana siz kardeim kim oluyorsunuzda böyle ilmi bir yazinin yanlis oldugunu söylüyorsunuz.
Bana ait olan görüsümü yazayim katilip katolmamak size kalsin.
Sayet bu su anda ölmeden dondurulup sonradan o hastaliklarin tedavisi sonrasi dondurma olayini sonlandirip yasami devam ettirilmesini kasdediyorlarsa.Kurandaki ashabi-keyf i okusunlar.
Yesildeki tez ise.Yine bilim adamlari mevsim disindaki yetistirilenleri tüketmeyin diyorlar.Kaldiki kim bundan kirk elli sene önceki domates vesaire yetistirilenlerin günümüzde ayni kalitede oldugunu söyleye bilir.tekno mod bir site robotu öyle diyim
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)