Konuya birazdaha degisiklik katayim.Hep cocuk sahibi olanlar kendi cocularina --yarin sizinde cocugunuz olunca bizi anlarsiniz Diyor ve diyoruz.Hic nedenini,nasil oldugunu düsündünüzmü ?Yahut daha genel yazayim,düsünülüyormu ?
Bakin bir bilgisayar aldiginizda ilk actiginizda ,alicinin adi soyadini soruyor,birdahada karsiniza cikmiyor.
Ana baba cocuk sevgisi neder bilmiyor yani o kavram yok onlarda.Nezaman cocuklari oluyor o zaman anliyorlar,hissediyorlar,biliyorlar
Kuran-i kerimde.--Biz anababaya bunu vermedik nezaman kendi cocuklari olunca bunu bilirler diye aciklaniyor.
Yani ana babaya verilen bu sevgi,koruma kollama duyusu,ana baba olunca yürürlüge giriyor.
Bilim adamlari bu ve bu gibi konularda caresiz kaliyor.
Lütfen yanlis anlamayin ben öyle dahi,yahutda ükala biri,yada kendini begenmis olarak algilamayin
Bir soruda benden olsun.
Anne daha hamile oldugunu bilmedigi zamanda ana rahminde cocuk daha bulut halindeyken ( bulut gibi ) haldeyken rahimde dönüyor.Ananin daha hamile oldugundan haberi yok.
Bilim adamlari neden bu bulutun döndügünü bilmiyorlar.Diye bir programda izlemistim.Daha bunu yani bilmiyorlar dedigi anda ben cevabi biliyordum.
Yer imleri