REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Galatasaray'dan Beklenen İhraç'lar Nihayet gerçekleşti.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dünyada ah almayacaksin.

Birde Ilahi adeletin üstünde adalet yoktur.Iste böyle yanlis yapanlarin yaptiklari ayagina dolasirda ne oldugunu anlayamazlar.

O dersi birakip canakaleye giden vatan evlatlarinin ,ahiretde nasil yüzlerine bakacaklar.

Aidat yatirmadigi icin kovuldugunu söyleyenler.Nasil bir hiyanet icinde olduklarinin idrakinda degillermi.Yapilanlari bu milletin gercek evlatlari asla unutmaz.Onlrda yüzlerinin karasiyla kala kalirlar.

Gercek g.s lilara Allah sabir versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu dünyada ah almayacaksin.

Birde Ilahi adeletin üstünde adalet yoktur.Iste böyle yanlis yapanlarin yaptiklari ayagina dolasirda ne oldugunu anlayamazlar.

O dersi birakip canakaleye giden vatan evlatlarinin ,ahiretde nasil yüzlerine bakacaklar.

Aidat yatirmadigi icin kovuldugunu söyleyenler.Nasil bir hiyanet icinde olduklarinin idrakinda degillermi.Yapilanlari bu milletin gercek evlatlari asla unutmaz.Onlrda yüzlerinin karasiyla kala kalirlar.

Gercek g.s lilara Allah sabir versin.
    Aidat yaptırmadığı için üyelikten çıkarıldılar ben terör örgütü üyeliğinden GS üyeliğinden çıkarılmalıydı diyorum okuduğunu yanlış anladın herhalde ben ve benim gibi düşünenler hain değildir misliyle iade ediyorum ve sizi özür dilemeğe davet ediyorum
    Konu kartal3734 tarafından (28-03-2017 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal3734 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aidat yaptırmadığı için üyelikten çıkarıldılar ben terör örgütü üyeliğinden GS üyeliğinden çıkarılmalıydı diyorum okuduğunu yanlış anladın herhalde ben ve benim gibi düşünenler hain değildir misliyle iade ediyorum ve sizi özür dilemeğe davet ediyorum

Ortada özür dileyecek bir durum yok.Malesef siz benim yazdigimin ne anlama geldigini anlamamissiniz.Aidat yatirmadigi icin kövuldugunu söyleyenler nasil bir hiyanet icinde olduklarini idrakinda degillermi derken --- Beyaz T.V.deki programda teoristlere söz hakki vermiyoruz derken kasdedilenlerin nasil bir hiyanet icinde olduklarini vede bunu bu milletin asla affetmiyecegini ,onlarin kovulmasini aidatlar üzerine mal ediilmesinn ayni sucu isledigini yazdim.Bunun neresi icin özür dileyeyim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ortada özür dileyecek bir durum yok.Malesef siz benim yazdigimin ne anlama geldigini anlamamissiniz.Aidat yatirmadigi icin kövuldugunu söyleyenler nasil bir hiyanet icinde olduklarini idrakinda degillermi derken --- Beyaz T.V.deki programda teoristlere söz hakki vermiyoruz derken kasdedilenlerin nasil bir hiyanet icinde olduklarini vede bunu bu milletin asla affetmiyecegini ,onlarin kovulmasini aidatlar üzerine mal ediilmesinn ayni sucu isledigini yazdim.Bunun neresi icin özür dileyeyim ?
    Adam gibi açık yazabilirdin ayrıca biz falcı değiliz bana ne beyaz Tv'de n

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal3734 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adam gibi açık yazabilirdin ayrıca biz falcı değiliz bana ne beyaz Tv'de n
    Yazilarimizda daha dikkatli ve kirici olmamak gerek.Bende ayni sekilde cevap yazabilirim.Anlayip anlamamak benim sorunum degil.Sizden baskasi anlasilmamak hususunda problem yasamamis demekki.Adab-i muaseret kurallarina uymak gerek.Kendinizdeki bir hali baskalarina yüklemek nekadar adildir Burada yazanlara birakiyorum.Saygi ve hörmrtlerimle !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kişiler aidatlarını ödeseydi ne olacaktı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyfi505050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kişiler aidatlarını ödeseydi ne olacaktı....
    Birşey olmaz yine atılacak lardı o sadece bahane ilk kurulda niye atilmadilar o zaman

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri