REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray'dan Beklenen İhraç'lar Nihayet gerçekleşti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Galatasaray'dan Beklenen İhraç'lar Nihayet gerçekleşti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'ı tebrik ederim fetonun kolları birer birer kesilmeli helal olsun

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalnız örgüt üyeliğinden değil dikkat edilirse üye aidatları yatırılmadığı için ihraç edildiler Galatasaray'a hiç yakışmadı maalesef fetoya destek intibası oluştu kamuoyunda örgüt üyeliğinden ihraç edilmeliydiler yazık çok yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasarayın içidışı fötöcü kaynıyor...biranönce bu kulübe kayyum atanmalı...yoksa arınamaz...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasarayın içidışı fötöcü kaynıyor...biranönce bu kulübe kayyum atanmalı...yoksa arınamaz...
    Aynen katılıyorum daha önce fetocu olupta halen görevde olan milletvekilleri bakanlar var onlarda arınması lazım siyasi ayaga ne zaman ulasılacak merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sıkıyorsa ihraç etmesinler gs diye bir şey kalmazdı ortada spor Bakanı biz vatandaş lık tan çıkarıyoruz diyor siz kulüp ten ihraç etmiyor sunuz dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen katılıyorum daha önce fetocu olupta halen görevde olan milletvekilleri bakanlar var onlarda arınması lazım siyasi ayaga ne zaman ulasılacak merak ediyorum
    siyasi ayağına hiçbir zaman ulaşılamayacak referandumun amaçlarından biride ömür boyu dokunulmazlık cumhurbaşkanı ve bakanlar görevi sırasında ve görevlerinden sonra sadece vatana ihanet suçundan yargılanabilir yani fetodan yargılanamaz 82 anayasasının geçici 15. maddesi yüzünden evren ve diğerleri yargılanması sadece sembolik oldu sayın savcı bir kahve ısmarlayıp evine gönderdi fefo iddianamesinde 37 akp milletvekili ve bakanın ismi geçiyor iddianameyi hazırlayan cumhuriyet savcısı hiç korkmadan bu iddianameyi hazırlamış bravo şayet referandumda evet çıkarsa bunların yargılanması imkansız hale gelecek şu anki kanuna göre en azından vekillik düştükten sonra yargılanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal3734 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siyasi ayağına hiçbir zaman ulaşılamayacak referandumun amaçlarından biride ömür boyu dokunulmazlık cumhurbaşkanı ve bakanlar görevi sırasında ve görevlerinden sonra sadece vatana ihanet suçundan yargılanabilir yani fetodan yargılanamaz 82 anayasasının geçici 15. maddesi yüzünden evren ve diğerleri yargılanması sadece sembolik oldu sayın savcı bir kahve ısmarlayıp evine gönderdi fefo iddianamesinde 37 akp milletvekili ve bakanın ismi geçiyor iddianameyi hazırlayan cumhuriyet savcısı hiç korkmadan bu iddianameyi hazırlamış bravo şayet referandumda evet çıkarsa bunların yargılanması imkansız hale gelecek şu anki kanuna göre en azından vekillik düştükten sonra yargılanıyor
    O zaman ahirete kaldı bu olay değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dünyada ah almayacaksin.

Birde Ilahi adeletin üstünde adalet yoktur.Iste böyle yanlis yapanlarin yaptiklari ayagina dolasirda ne oldugunu anlayamazlar.

O dersi birakip canakaleye giden vatan evlatlarinin ,ahiretde nasil yüzlerine bakacaklar.

Aidat yatirmadigi icin kovuldugunu söyleyenler.Nasil bir hiyanet icinde olduklarinin idrakinda degillermi.Yapilanlari bu milletin gercek evlatlari asla unutmaz.Onlrda yüzlerinin karasiyla kala kalirlar.

Gercek g.s lilara Allah sabir versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta...bana öyle geliyor 2019 kadar birşey yapılmıyacak,sayı olarak ciddi bir rakam varki 276 altına düşülme riskine karşı seçim sonrası bekleniyor...hakan şükürün fetöcü olduğunu çok eskiden biliyordum fakat bukadar fanatik ve aşk ile gülene bağlı olabileceğini aklımın ucundan geçmiyordu (veya aksi ise kendisi çok büyük takiyecidir)fetönün onun heykelini pensilvanyadaki çiftliğine dikip hersabah secde etmesi gerek.bukadar insanogluna sadık bir kul her pazarda bulunmaz.hakan şükür futbolu bırakana kadar onun maaşa bağladığı birçok sporyazarı sporhabermüdürü spormuhabiri tribün amigoları olmuştur,bunlardan biride genelkurulda onu heyacanla savunan n.çetinçalının olduğu gibi...bunlar zaman dilimi içersinde peyder pey ortaya çıkacaktır..sabah akşam hakan şükür diyenler,onun evinden çıkmayanlar,onu birçok dönem başarısız olduğu halde pohpohlayıp yalakalık yapanlar,dün kralsın deyip bugün hayinsin diyemeyenler hepsi çıkacaklar...2019 daha çok var bu köprünün altından daha çok sular akacak...
    CİMBOMLU

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri