Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Sony Channel Türkiye Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SONY CHANNEL’DA HANGİ DİZİLER YAYINLANACAK?

Sony Channel Türkiye’de yayınlanacak olan diziler arasında Türkiye’de de birçok takipçisi olan yapımlar bulunuyor. Dün ilk yayınına Leonardo Di Caprio'nun filmi Muhteşem Gatsby ile başlayan kanalda; Vikings, The Mentalist, Gotham, Arrow, Fargo, Flash, Rizzoli & İsles, Crossing Lines, Damages, Blacklist, Pretty Little Liars, The Last Ship, Justified, Unforgettable, The Night Shift, Brazil Avenue, Helix, Outsiders, Fringe, The Art of More, Person of İnterest dizileri yayınlanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi Hayır'lısı olsun bakem, tv'de ilk yapımlarıyla bodoslama daldı. Türkiye yayıncılığına, umarım böyle devam ederler ve umarım biran önce HD yayına geçerler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...sony channel türkiye versiyonu sansürlü yayın yapıyormuş yazıklar olsun...süpersat aboneleri bilgilerinize sunarım...
    Ah be ustammm tam can damarımdan vurdular beni öyle şampanyayı sigarayı sansürlerlerken yediler güzelim muhteşem gatsby filmini izledikçe ağladım valla güzelim kanal'ın değeri birden düşmüş almanya'da ki amcamı arayıp kanalın açılacağını söyledimde o da takip etmeye başlamış dün yayına geçişini bile kaydetmiş teee o sansürlü şampanyaya gelene kadar adam tv'nin ekranında sorun var diye bezle silmiş bana öyle diyo bezle sildim baktım yok o bulanıklık meyer videodaymış diyo bende dedim amca o sansür sansür bizim kanallarda sansürsüz yayın yok dedim amcam bi dakka yeğen bekle dedi bekledim sonra hah tamam oldu dedi bende hayırdır amca ne oldu dedim kanalı sildim yeğen dedi şimdi çok daha iyi simsiyah bir kare var bence sende öyle yap diyerek benle alay bile etti sonra üstüne bastı kahkahayı sonra bizim kanallarda bir tek sansür bile yok dedi
    görüşme bittikten sonra kanalı silip silmemek arasında gidip geldim sonra boşver be nasılsa Netflix var ona bakarım arada canım sıkılırsa bu kanalı açarım dedim sonuçta bu sony bizim için açtı bu kanalı izlememek olmaz.
    Konu Netflix+ tarafından (29-03-2017 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu devirde,4k yayınların konuşulduğu bir zamanda,sony ismiyle yayın yapan bir kanal sd yayın yapsın..! ilginç bir durum..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakın zamanda HD yayın bekliyoruz SONY CHANNEL den

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kocaman 58 inç tv var. çamur güreşimi izlicez?
    sırf bu yuzden kanalı taratmadım. izlemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok guzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kocaman 58 inç tv var. çamur güreşimi izlicez?
    sırf bu yuzden kanalı taratmadım. izlemiyorum.
    Goruntu kalitesini biraz arttırmışlar hd yayına geçince kanal daha iyi olacak mutaf hoca

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri