REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İzdivac Programları Kaldırılmalımı?

Katılımcı sayısı
318. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

282 88.68%
  • Hayır

36 11.32%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İzdivaç Programları Kaldırılmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İzdivaç Programları Kaldırılmalımı?

Sürekli toplumda bu konu konusuluyor izdivac programları kaldırılsın gibi.Bir bakalım supersatforum degerli uyeleri bu programları izliyormu bir reyting ölçümü yapalım dedik hemde anKete döküp bu programların kaldırılması yönunde tepkiler nasıl bakmak istedik

Ayrıca :
    Tv reytinglerinde sürekli bu programlar ön sıralarda yer alıyor .

Anketimiz 34 gun sürecektir.
    Konu Editor tarafından (27-03-2017 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırılmalı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırılmalı tabi millette ahlak bırakmıyorlar yeni nesillere çok kötü örnek oluyorlar. Bir zamanlar kalp gözü, sırlar dünyası vs vardı çok şükür onlardan kurtardık sıra bunlarda inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaldırılmalı tabi millette ahlak bırakmıyorlar yeni nesillere çok kötü örnek oluyorlar. Bir zamanlar kalp gözü, sırlar dünyası vs vardı çok şükür onlardan kurtardık sıra bunlarda inşallah.
    Bunlardan zor kurtuluruz esra erolun gunluğü 150 bin alıyormuş eşide yapımcısı olmuş kimse bu sektörü bırakmaz su bu diyorlar ama zor bence millet izliyor öyle olmasa reytinglerde 3 programda ön sırada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalı bencede ama editöründe yazdığı gibi millet alışmış bunlara zor kalkar gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan onuru insan gururu nasıl ayaklar altına alınır nasıl çıkar uğruna harcanır diye merak eden varsa bu programlardan birini seyretmesi yeterli...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzdivaç programı! Şimdi ben şunu anlamıyorum? (Bu program modern görücülük sistemidir.) Sorulan sorularda maaş, yaş, boy ev, araba vs gibi sorular soruluyor ve programı bir sürü genç nesil izliyor,şunu soruyorum bu tip programları izliyen genç nesilin evliliğe bakış açısı nasıl olur acaba hiç düşündünüz mü?
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İzdivaç programı! Şimdi ben şunu anlamıyorum? (Bu program modern görücülük sistemidir.) Sorulan sorularda maaş, yaş, boy ev, araba vs gibi sorular soruluyor ve programı bir sürü genç nesil izliyor,şunu soruyorum bu tip programları izliyen genç nesilin evliliğe bakış açısı nasıl olur acaba hiç düşündünüz mü?
    Abi cogu show için cıkıyor oraya gençlerin bakış acısı falan yok amac söhret olup birşeyler tırtıklamak evlenen genç menç yok orada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

37 Yaşındayım hayatım boyunca böyle rezil programlar görmedim bir kaç kez izledim tahammül etme sansı yok insanın.

Daha önce bu programlara katılan bir akrabam var malesef kaç kez dedik gitme falan diye hepsinede gitti esraya zuhalede hande ataizine songul karlıya kadar ben sordum abi ne oluyor nasıl bu insanlar oraya hergun gelip kalıyor diye? bana dedigi bir otelde kalınıyormuş program cıkısı herkes birbiri ile görüşüyo egleniyor diyodu o seyircilerde gunluk yovmiyeli kişilermiş servis arabaları ile topluyorlarmış ajanslara baglı kadınlar erkekler işte bizim akrabayı kaç kez cagırdılar evlenemedi halen bir daha cıkmayacam diyordu ortam kepazelik tütüyor diyordu cogu programa gelenlerde ajanslardanmış
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle kaldırılmalı artık çığırından çıktı!
    ultrAslan

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri