Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksat Uydusunda Yayına Başlaması Planlanan Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Türksat Uydusunda Yayına Başlaması Planlanan Kanallar

Turkuvaz Medya Grubun Yeni kanalı A News 3 Nisanda yayına Başlıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Edirne Tv 10 Nisanda Yayına Başlıyor.

Edirne TV 10 Nisanda Türksat 4A da Yayına Başlıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu sabitlendi tek konuda gidelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A2 Hd ve A News Hd yayına Turksatta başlamış... Şifreli ibaresi var sanırsam biss K. E. Y Girişli... Frekans 11999 v 11666

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    A2 Hd ve A News Hd yayına Turksatta başlamış... Şifreli ibaresi var sanırsam biss K. E. Y Girişli... Frekans 11999 v 11666
    Aynı frekansta Ekonomi kanalı A Para HD adlı kanalda yayına başlayabilir TPE başvurusu bulunuyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı frekansta Ekonomi kanalı A Para HD adlı kanalda yayına başlayabilir TPE başvurusu bulunuyor...
    Zaten Frekansta test isimli kanal mevcut ama bilinmediği için yazmadım.Patent başvurusunu biliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MRB

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SUPPERRRR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edirne TV 10 Nisanda Türksat 4A da Yayına Başlıyor.
    heleşükür kafalarını çilingir sofrasından kaldırıp yukarıdada birşeylerin olduğunu farkettiler...türkiyenin avrupaya açılan kapısını nihayet uydu yayınıyla göreceğiz...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A2 HD'nin biss şifresini bilen var mı şifreler kısmında bulamadım aslında hiç bir yerde bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Netflix+ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    A2 HD'nin biss şifresini bilen var mı şifreler kısmında bulamadım aslında hiç bir yerde bulamadım
    2600:000000:284A:0554:1FFF::2A 6C 8F 25 B7 C5 E6 62 2A 6C 8F 25 B7 C5 E6 62 ;A2 TV (42.0°E)

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri