Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Habersizce Kredi Kartımı Kullanan Sanal Pos Firması TURKTELEKOM MOBİL WEBTEN

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam Yapıkredi kart kullanıcıları mobil cepten de kartlarının internete kullanımı kapatıp açma işlemi var bunu bilmiyormusunuz?
    Ben worldcard ımı internetten alışveriş yapacağım zaman mobil şubeden açıyorum işim bitince kapatıyorum sizlerede tavsiye ederim alışverişe açıp kapamak gibi bir imkan var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun ustad inşallah sıkıntısız alırsın paranı geri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

editör arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, inşallah uğradığın haksızlığı düz eltirler, bundan 2 yıl evvel yapı kredi gold kartımla lcwaiki mazasından alışveriş yaptımye kasiyere kartı uzattım bir müddet sonra kartı ve fişimi verdi işlem tamam dedi bende şifre almadan nasıl oldu dedim aldıgım cevap normal oluyor dediler yapı krediye şikayette bulundum fakat cevap alamayınca birmüddet sonra kartı iptal ettim .tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar yeri gelmişken şu notuda bildireyim bimex market.com diye facebokta reklam veren site var burda piyasadan çok ucuz tv veriyorlar sakın kanmıyalım sahtekarlar.
    Konu kayserli tarafından (24-04-2017 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayserli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    editör arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, inşallah uğradığın haksızlığı düz eltirler, bundan 2 yıl evvel yapı kredi gold kartımla lcwaiki mazasından alışveriş yaptımye kasiyere kartı uzattım bir müddet sonra kartı ve fişimi verdi işlem tamam dedi bende şifre almadan nasıl oldu dedim aldıgım cevap normal oluyor dediler yapı krediye şikayette bulundum fakat cevap alamayınca birmüddet sonra kartı iptal ettim .tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar yeri gelmişken şu notuda bildireyim bimex market.com diye facebokta reklam veren site var burda piyasadan çok ucuz tv veriyorlar sakın kanmıyalım sahtekarlar.
    Arkadaşım firmada yaşadığınız olay hakkında şöyle bir bilgide ben vereyim çalıştığım işyerinde genelde bazen şifreleri unutan kullanıcılar oluyor kimliğine bakılıp doğruluk tespiti yapıldıktan sonra pos cihazına şifre sorduğunda geç tuşuna bastığımızda şifre istenmeden direkt geçip çekiyor yani sistem şifresiz çekmeye onay veriyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun inşaallah parayı kurtarırsınız,ilginç olan 1 dakikada dört alışveriş hayret,demekki otomatiğe bağlamışlar,tekrar geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok geçmiş olsun kardeşim
    Size naçizane tavsiyem; Daha önce buna benzer bir olay başıma geldiğinden dolayı kredi kartımı internet üzerinden her türlü alışverişe kapattım.Onun yerine Asıl karta bağlı kendine has sanal kredi kartı açtım.Ne zaman internet üzerinden alışveriş yapmak istesem sanal karta alışveriş tutarı kadar meblağ yüklüyorum asıl karttan.Sonra alışverişimi yapıyorum.Bitiyor olay.Sanal kartta limit daima 0 kalıyor.Alışveriş öncesi aktarıyorum limiti hatta en güzeli bu limitin ne kadar süre ile kalması gerektiğini bile seçebiliyorsun.Mesela yarım saat limit kalsın diyorum.Eğer süre içinde alışverişi yapmazsam limit ana karta geri aktarılıyor sanal kartın limiti gene 0 oluyor.
    Bir düşünün derim.Çok pratik zahmetsiz ve de sıkıntısız.
    Ki kredi kartı numarasını ve şifreyi bilseler dahi limiti hep 0 olduğundan alışveriş yapılamıyor.Zaten prosedür de aynı onay sms gelmesi vb.
    Tekrar geçmiş olsun
    Konu drecco tarafından (25-04-2017 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde başıma geldi aynı olay. 2 adet superonline 1 adet ttnet faturası ödenmiş. Bunu yapanlar kredi kartı bilgilerini bir şekilde bulup Fatura ödeme merkezlerinden yapıyorlar. Bende ttnet ve superonline başvurdum kendiliernin bu konuda yapabilecekleri bişi olmadıklarını söylediler. Şu an artık internet üzerinden yaptığım işlemleri sanal kredi kartından yapıyorum. Sanal kredi kartımdan işlem yapacağım zaman limiti yapacağım alış verişe göre açıyorum sonrasında sıfırlıyorum.

Büyük firmaların hiç biri bu şekilde bir şeye tenezzül etmez ve içlerinde barındırmaz. Senin o ana denk gelmesi tamamen şans işi.

Örnek vermesi gerekişrse alış veriş yaparken kredi kartınızı kesinlikle kasadaki kişiye hemen vermeyin pos cihazına rtakamları yazsın hemen geçip isteyin. bazıları kasa içine telefonları koyup kamerasını acıyorlar kasa fişini beklerken yada fatura keserken kartınızı elleride cevirirler o an kayıtta olan telefon yada kamera kart bilgileriniz alıyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten en buyuk suc ve acık yapı kredide 3d secure diye birşey var bu sms şifresi gelmeden karttan geçilmemesi gerekiyor banka kesinlikle suclu bu konuda bakalıım iade edeceklermiş dun msj geldi itiranız incelenmek üzere kayıt altına alınmıştır diye bakalım neler olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten en buyuk suc ve acık yapı kredide 3d secure diye birşey var bu sms şifresi gelmeden karttan geçilmemesi gerekiyor banka kesinlikle suclu bu konuda bakalıım iade edeceklermiş dun msj geldi itiranız incelenmek üzere kayıt altına alınmıştır diye bakalım neler olacak
    Bir hafta sonra iade olur dert etme. En kısa zamanda sanal kartını tanımlt. Ayrıca savcılığa verderim ben verdim bir haber gelemdi ama yinede vatandaşlık görevimizi yapmamız lazım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş Olsun Editor Ustam

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri