Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Habersizce Kredi Kartımı Kullanan Sanal Pos Firması TURKTELEKOM MOBİL WEBTEN

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Habersizce Kredi Kartımı Kullanan Sanal Pos Firması TURKTELEKOM MOBİL WEBTEN

Akşam üzeri eve geldim gs-fb derbisini izleyecem telefonuma ardı ardına msj geldi su kadar harcama yaptınız diye bir baktım 4 kere cekmişler kartımdan haberim olmadan hemen yapı krediyi aradım dedim böyle böyle kartı kapattılar yarn itiraz dilekcesi verin dediler bankadan.

Googlede arattım sayısı magdur var konusuda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. nasıl 3d secure olmadan işlem yapılabiliyor anlamak mümkün değil işin garip tarafı 1 gun önce avea hattıma kontor yuklemiştim ondan sonra oldu turk telekom içinde acıklık mı vardır birileri paralel bilgileri kaydedip kredi kartımızımı kullanıyor anlamadım ekte verdim resmi

Turk telekom verdikleri cevaplarda bizle alakası yok diyor ama bu işin üzerine gitmesi gereken turk telekom işim gücüm yok dilekçe itiraz ile ugraş şimdi millet soygunlukta sınır tanımıyor

Konu Editor tarafından (24-04-2017 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri