Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Habersizce Kredi Kartımı Kullanan Sanal Pos Firması TURKTELEKOM MOBİL WEBTEN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Habersizce Kredi Kartımı Kullanan Sanal Pos Firması TURKTELEKOM MOBİL WEBTEN

Akşam üzeri eve geldim gs-fb derbisini izleyecem telefonuma ardı ardına msj geldi su kadar harcama yaptınız diye bir baktım 4 kere cekmişler kartımdan haberim olmadan hemen yapı krediyi aradım dedim böyle böyle kartı kapattılar yarn itiraz dilekcesi verin dediler bankadan.

Googlede arattım sayısı magdur var konusuda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. nasıl 3d secure olmadan işlem yapılabiliyor anlamak mümkün değil işin garip tarafı 1 gun önce avea hattıma kontor yuklemiştim ondan sonra oldu turk telekom içinde acıklık mı vardır birileri paralel bilgileri kaydedip kredi kartımızımı kullanıyor anlamadım ekte verdim resmi

Turk telekom verdikleri cevaplarda bizle alakası yok diyor ama bu işin üzerine gitmesi gereken turk telekom işim gücüm yok dilekçe itiraz ile ugraş şimdi millet soygunlukta sınır tanımıyor

Konu Editor tarafından (24-04-2017 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir.

2. 24-04-2017, 03:37

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun kimselere güvenmemek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok üzücü yaa... işte ben buna çok sinir oluyorum. bizleri koruyan ne bir madde nede herhangi bir yasa kanun vede şahıs var... kötü adamların yaptıkları yanlarına kar.. bizede zararı vebalı kalıyor. varmı böyle bir şey ya.. çok geçmiş olsun kardeşim inşallah sorununu mağdur olmadan çözersin.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok üzücü yaa... işte ben buna çok sinir oluyorum. bizleri koruyan ne bir madde nede herhangi bir yasa kanun vede şahıs var... kötü adamların yaptıkları yanlarına kar.. bizede zararı vebalı kalıyor. varmı böyle bir şey ya.. çok geçmiş olsun kardeşim inşallah sorununu mağdur olmadan çözersin.
    Saol ali hocam az önce gittim bankaya dilekçe verdik ya tamam da banka 3d secure olmadan nasıl işlem yapabiliyor anlamak mümkün değil acıkcası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun bu ne ya dünyanın parasını çekmişler şu işe bak. En iyisi sanal kart kullanmak, ben güvendiğim 1-2 site haricinde sanal kart kullanırım hep. İnşallah paranı geri alırsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş olsun bu ne ya dünyanın parasını çekmişler şu işe bak. En iyisi sanal kart kullanmak, ben güvendiğim 1-2 site haricinde sanal kart kullanırım hep. İnşallah paranı geri alırsın.
    telekom millete bizle alakası yok diyor ben o gece turk telekomden kontor yukledim axess kartla ödeme yaptım halkbankası ile bagkur ödedim 2 karta birşey olmadı turk telekom ile yukledigim kartla bir dunya para cekmişler telekom diyo bizle alakası yok tesadüfmu bunlar anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili editör kardeşim peki telekom çekmedi kim çekti. kaldıki telekomun pos makinesinden çekim yapılmış, telekom çekmiş ama hangi şahıs çekti bellidemi değil olurmu ya öğle şey. peki para iadesindedemi bulunamıyorlar. hadi yanlışlıkla çekilmiş olan para bile yine pos makinesinden iptal işlemini yapabilirler onudamı yapmıyorlar. telekom çekmediyse kim çekti. onuda biz bulacak değiliz yanii.. onlar soruşturmalı onlar cezalandırmalı.ve özürdiliyerek paranın iadesi sağlanıp bir daha asla böyle bir şeyle karşı karşıya gelmeceklerini beyan etmeleri gerek. inşallah mağdur olmasın. bu ve bunu gibi zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam Yapıkredi kart kullanıcıları mobil cepten de kartlarının internete kullanımı kapatıp açma işlemi var bunu bilmiyormusunuz?
    Ben worldcard ımı internetten alışveriş yapacağım zaman mobil şubeden açıyorum işim bitince kapatıyorum sizlerede tavsiye ederim alışverişe açıp kapamak gibi bir imkan var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili editör kardeşim peki telekom çekmedi kim çekti. kaldıki telekomun pos makinesinden çekim yapılmış, telekom çekmiş ama hangi şahıs çekti bellidemi değil olurmu ya öğle şey. peki para iadesindedemi bulunamıyorlar. hadi yanlışlıkla çekilmiş olan para bile yine pos makinesinden iptal işlemini yapabilirler onudamı yapmıyorlar. telekom çekmediyse kim çekti. onuda biz bulacak değiliz yanii.. onlar soruşturmalı onlar cezalandırmalı.ve özürdiliyerek paranın iadesi sağlanıp bir daha asla böyle bir şeyle karşı karşıya gelmeceklerini beyan etmeleri gerek. inşallah mağdur olmasın. bu ve bunu gibi zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun.
    Hocam bunlar turk telekomun adını kullanan sebekede olabilir yapı kredi iade edecektir herkes sorun yasamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok geçmiş olsun hocam bir an önce iade olur inşallah.

Buna benzer olay bende yaşadım ülkenin çok güvenilir dediğimiz kurumları bile sahtekarlık yapıyor."Sepaş" Elektrik dağıtım kurumu benim adıma sahte imzayla sözleşme düzenleyip elektrik tarifemi değiştirmiş.Dilekçeydi,yazışmaydı 3 ay sonra eski tarifeme dönebildim.
    Sonuçta Sepaş kendi sunduğu "serbest tüketici" tarifesini 4 ay satamama cezası aldı.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri