Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Star 2 Yakında Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1ci mesaj guncellendi
    Konu Editor tarafından (28-04-2017 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu konu pek çok forumda yeniden hortladı ancak kanalı aradığınızda gerçeği öğrenirsiniz çünkü ben daha 2 gün önce star tv'yi aradım ve konu hakkında ki malum olan soruları sordum ne zaman açılacak ? HD olarak mı açılacak ? Sorularımı sorarken telefondaki kadın sessizce ve dikkatlice dinledi ve sorularım bittikten sonra da şunu söyledi star 2 adında bir projemiz bulunmuyor evet önceleri böyle bir proje için bir kaç adım oldu ancak sonra vazgeçildi dedi bende kadına dedim ki sizce de star tv'ye üvey evlat muamelesi yapmıyormusunuz yani kanal d'nin tv2'si show'un show max'i atv'nin a2'si tv8'in tv8,5'i history'nin h2'si varken neden star'ın star 2'si yok ? dedim kadında bana history'nin h2 kanalı mı varmış Türksat uydusunda diye sorunca istemsizce bir kahkaha patlatmak zorunda kaldım tabi benimle birlikte kadın da hafiften güldü sonra izah ettim kadına history meselesini ama asıl konuya gelecek olursak arkadaşlar star tv star 2 adında bir kanal falan açmıycak ya da o telefondaki hatun beni kekledi bilmiyorum ben resmi olduğunu düşündüğüm kaynaktan aldığım bilgiyi aktarıyorum size sadece cümleten hayırlı sabahlar herkese..
    Konu Netflix+ tarafından (29-04-2017 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Netflix+ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu konu pek çok forumda yeniden hortladı ancak kanalı aradığınızda gerçeği öğrenirsiniz çünkü ben daha 2 gün önce star tv'yi aradım ve konu hakkında ki malum olan soruları sordum ne zaman açılacak ? HD olarak mı açılacak ? Sorularımı sorarken telefondaki kadın sessizce ve dikkatlice dinledi ve sorularım bittikten sonra da şunu söyledi star 2 adında bir projemiz bulunmuyor evet önceleri böyle bir proje için bir kaç adım oldu ancak sonra vazgeçildi dedi bende kadına dedim ki sizce de star tv'ye üvey evlat muamelesi yapmıyormusunuz yani kanal d'nin tv2'si show'un show max'i atv'nin a2'si tv8'in tv8,5'i history'nin h2'si varken neden star'ın star 2'si yok ? dedim kadında bana history'nin h2 kanalı mı varmış Türksat uydusunda diye sorunca istemcizce bir kahkaha patlatmak zorunda kaldım tabi benimle birlikte kadın da hafiften güldü sonra izeh ettim kadına history meselesini ama asıl konuya gelecek olursak arkadaşlar star tv star 2 adında bir kanal falan açmıycak ya da o telefondaki hatun beni kekeledi bilmiyorum ben resmi olduğunu düşündüğüm kaynaktan aldığım bilgiyi aktarıyorum size sadece cümleten hatırlı sabahar herkese..
    Mesut yar yazdıysa kesin oluyor o haber daha öncede tv2 nin teve 2 olması tnt denin Tv2 yi dönüşmesini a2 kanalının haberini falan o yapmıştı doguş grubu ne yapar kanallardan birini feda eder kral popu kaldırır star 2 kor veya ntv avrupayı kaldırır bunun yerine kor belli olmaz tekrar dzilerin kanala sıfır maliyeti vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesut yar yazdıysa kesin oluyor o haber daha öncede tv2 nin teve 2 olması tnt denin Tv2 yi dönüşmesini a2 kanalının haberini falan o yapmıştı doguş grubu ne yapar kanallardan birini feda eder kral popu kaldırır star 2 kor veya ntv avrupayı kaldırır bunun yerine kor belli olmaz tekrar dzilerin kanala sıfır maliyeti vardır
    iyi de sevgili dostum ben mesut yar'ın o yazısını da bulamadım ki posta gazetesinde zaten o haberin doğruluğuna ulaşamadığım için kanalı aramıştım ve kanalı arama sebebimse heyecanlı olmamdan kaynaklanıyordu yeni bende çok isiyorum o star 2'nin açılmasını ve umarım açılır hoş gerçi açılsa bile rtük belası yüzünden ağız tadıyla birşey izleyemiycez ya neyse sizden ricam şu mesut yarı'ın köşesinde yazdığı yazının başlığını yazabilir misiniz ? Çünkü gerçekten çok merak ediyorum yani şimdi tam olarak arafta kaldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Netflix+ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi de sevgili dostum ben mesut yar'ın o yazısını da bulamadım ki posta gazetesinde zaten o haberin doğruluğuna ulaşamadığım için kanalı aramıştım ve kanalı arama sebebimse heyecanlı olmamdan kaynaklanıyordu yeni bende çok isiyorum o star 2'nin açılmasını ve umarım açılır hoş gerçi açılsa bile rtük belası yüzünden ağız tadıyla birşey izleyemiycez ya neyse sizden ricam şu mesut yarı'ın köşesinde yazdığı yazının başlığını yazabilir misiniz ? Çünkü gerçekten çok merak ediyorum yani şimdi tam olarak arafta kaldım.
    Valla haklısın mesut yar o yazıyı aralık 2016 da yazmış tekrar bu haberler gündeme geldi araştırdım uydu forum sitelerinde ve uyduhaber sitelerinde lanse edilmiş ben bu konuda yazmıştım star 2 acılacagına ihtimal vermiyorum diye bakalım neler olacak

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kanal zor başlar sosyal medyada yayılmış haber gibi duruyor dogus grubu medyadan zarar ediyor zaten bu kanalıı acsalar ne olacak kaç kişi showmax-tv8.5 a2 falan seyrediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla haklısın mesut yar o yazıyı aralık 2016 da yazmış tekrar bu haberler gündeme geldi araştırdım uydu forum sitelerinde ve uyduhaber sitelerinde lanse edilmiş ben bu konuda yazmıştım star 2 acılacagına ihtimal vermiyorum diye bakalım neler olacak
    hayır gerçekten bir yandan doğuş grubunun bein medyaya satıldığı dedikoduları var aaa keşke onuda sorsaydım tüh neyse yarın bi şansımı denerim artık olmazsa pazartesi mutlaka sorucam şu bein meselesini de siz 2016'da yazmış deyince bende posta gazetesi'nin internet sitesinde mesut yar'ın 2016 yılında yazdığı köşe yazılarının başlıklarına baktım ama ana başlıklarda bulamadım neyse çokta kafa yormanın bir manası yok bence çünkü rtük belası olduğu sürece hangi kanal açılırsa açılsın sansür yüzünden beş para etmez geçen tivibu aradı kampanya yapmışlar onu söylüyor kadına dedim ki hanımefendi daha fazla sansürlü filme, diziye, çizgifilme ve belgesele tahammülüm yok dedim kadın peki efendim deyip kapattı neyse konu dışı oldu ama malesef durum bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyfi505050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun eski proğramları yayınlayacaksa hiç bir işe yaramaz
    aynen , çok komik durum bu kanalları neden çıkarıyorlar sanki şu anki star kaliteli yayın yapıyor ve yayın süresi yetmiyor da star 2 çıkıyor atv 2 çıktıda ne oldu çok komik ve rezil ülkeyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha eski diziler, "Kaygisizlar","Bir Demet Tiyatro" falan oynatirlarsa süper olur.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri