REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
49 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İstenilen En Sonunda Oldu Evlilik Programları Yasaklandı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paylaştıgınız sayfa sahte hesap..

Resmi sosyal medya hesaplarını linkte verdim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Facebook ta Cumhurbaşkanı adına çok hesap ve bunlar basın danışmanları tarafından kontrol ediliyor.Siz görmediniz mi bu ülkede facebook tan hakaret eden çoğu kişi yargı önüne çıktı bu fake dediğiniz hesabı fark edemeyip ki 1 - 2 yıldır bu hesap paylaşımda bulunacak.
    Bu hesap sahte değil.Sahte olsa buna müdahale edebilecek bir cumhurbaşkanı olmadığını mı zannediyorsunuz?

Sizin paylaştıklarınız resmi hesaplar ama özel hesap.
    Konu uydu34 tarafından (30-04-2017 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhurbaşkanın başka işi kalmamış...evlilik programlarının kaldırıp kaldırılmayacağı konusunda anket yapıcak...yok ya birde esra erolun proğramına katılacağını,talipleri için kriterlerini yazan bir mesaj yazsaydı...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu hesap sahte olamaz çünkü cumhurbaşkanı ki herkes seven sevmeyen tanıyoruz artık sosyal medyada bu tip konulardan çok davalar duyduk hepimiz doğru mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim anladığım evlilik programların yasaklanmadığı şeklinde.
    Yasaklanan, kanallarında telefonla cinsel ilaç satanlar ve arkadaşlık siteleri.
    Evlilik programlarına henüz bişey yapılmamış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yasak, hem sesli hem de alt yazı olarak ara beni bul beni yayınlarını kapsıyor.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün rtük başkanının açıklaması var.evlilik programları yasaklanmadı,yayın ihlalleri olursa yaptırımlar ağırlaştı diye..! yani anlayacağınız KHK ile bizi yine oltaya getirdiler..!ama ben zaten dağın fare doğuracağını hissetmiştim..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Uydu34 Paylaştıgınız facebook hesabı sahte ama size göre resmi ise söyleyecek sözüm yok.

Evlilik progamları kalkmıyormuş geçmiş olsun insanımızın aklı ile dalga geçen dandik progamlar yayınlarına devam edecek.

Burda en büyük suçlu ise izleyicidir bu tip progamlar izlenmezse zaten yayınları son bulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırmıyorlar bu programları anlamadım esraya zuhale sedaya bakmaya devam o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yetkilileri OHAL kapsamında 690 sayılı KHK ile evlilik programlarının yasaklanmadığını yaptırımların ağırlaştırıldığını açıkladı.
    Evlenmeye devam

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri