Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Filippin kanallarý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Filippin kanallarý.

Öncelikle konumun yeri burasý deðilse arkadaþlar kusura bakmasýn. konumu ilgili yere taþýyabilirler.
    Evet saygý deðer arkadaþlar bir müþterim yabancý pilippinli bir hanýmla evli. ve hanýmý filippin kanalarýnda özellikle bu kanalý istedi. ABS-CBN diye bir kanal. yer hatay bu veya baþka filippin kanalý olarak bakabilecekleri kanallar varmý, uydu ve frekans varmýdýr. veya 13 doðu hotbird'da ile 7 batý nilesat'ta filippince kanallar vamrýdýr. kullanýdýðý cihaz minix hdmý full hd. bu arkadaþa nasýl yardýmcý olabiliriz. ilgili olacak arkadaþlara þimdiden teþekkürler. saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aliharbiye bu kanal çok zor bir kanal..bukadar uzaða atýlýrmý bir kanal yaa... Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu arada müþteri sadece free kanallarla ilgileniyor bilginiz olsun teþekkürler.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

on tane uydu var kanal listelerine bir bakayým...filipin kanallarý bulursam yazarým...ALLAH yardýmcýn olsun...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

.....
    Konu Netflix+ tarafýndan (03-06-2017 Saat 20:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar öncelikle ilginize çok teþekkür ederim. bulunduðum jografik yerden dolayý filippin uydusu için en az 2 metrelik çanak lazým, kaç kanal gelip gelmeyeceyi belirsiz. hadi çanaðý kurduk diyelim. istedikleri kanallar yoksa. sonra papaz olacaz. internette biraz araþtýrma yaptým, forumlardan bir kaç mesaj okudum 26 derece doðu arapsat uydusunda free yayýn yapan bir iki kanal varmýþ idi, acaba onlar duruyormu bilmiyorum. arapsat 26 doðu uysunu ayarlamayý düþünüyorum, 26 arapsat uydusuyla bilgisi olan arkadaþ varmý teþekkürler.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

26 derece arapsat seyrettiðim bir uydu...bu uyduda filipin kanalýn f'sini görmedim...boþuna uðraþmýþ olursun ali kardeþ... Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrýca aliharbiye.... müþterinizin istediði filipin tv kanal veya kanallarýnýn türkiye ile aradaki binlerce km mesafe nedeni ile biryerde imkansýz olmasý nedeni ile en akýllýca çözümün ip tv olduðu en mantýklýsý olarak gözüküyor..ip tv perfonmansý en yüksek makinayý müþterine saðlayýp bu iþe noktayý koyabilirsin....benim bu fikrim þahsýnýza tamamen bir tavsiye niteliðindedir...son kararý tabiki siz vereceksiniz...kal saðlýcakla...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ip tv için hem internet lazým hemde ip tv'de donmalar hakim. sorun çýkacaðýndan eminim. en iyisi adamla konuþmak.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ustam hotbird uydusunda 11623 v 27500 frekansýndaki SMNI kanalý Filipin kanalý, diðer uydulardaki kanllar çanak ebatýnýn büyük olmasýndan dolayý zor görünüyor.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri