Deðerli arkadaþlar ülkemizde bir çok ilde artýk toplu taþýmada temassýz kartla yada cepten nfc ödeme sistemi kullanýlýyor. Ben diyorum ki artýk bu ödeme sistemi ülkemizde en çok kart kullanan ve hatta iddiaa ediyorum en çok nfc ile ödeme yapabilecek il olan Ýstanbul da bu sisteme geçilmeli.
Sizlerden destek bekliyorum Ýstanbul kartla artýk olmamalý hem o karta para yükle bazen öyle oluyor ki bakiye yetersiz sesini de duyuyoruz her zaman takip etme þansý olmayabiliyor.
Ama kartla yada Nfc ile temassýz ödeme olsa sizlerin görüþleri neler.
Kocaeli Büyükþehir Belediyesi Basýn Daire Baþkaný Hasan Yýlmaz, Mastercard Pazarlama Sorumlusu Baþkan Yardýmcýsý Onur Kurþun, Toplu Taþýma Daire Baþkaný Salih Kumbar ve çok sayýda davetli katýldý. Mastercard Temassýz kart kullanýmý projesinde banka kartý, kredi kartý ve cep telefonlarý, toplu taþýmada ödeme iþlemi için kullanýlabilecek. Projede ayrýca toplu taþýma araçlarýný kullananlar, artýk bozuk para yada biletle uðraþmadan Temassýz Mastercard kredi/ banka kartlarýný ve cep telefonlarýný bilet okuyucusuna yaklaþtýrarak ödemelerini yapabilecekler.
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri