REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next X-Plus Share Yazılımları 21.12.2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next X-Plus Share Yazılımları 21.12.2006

Next X-Plus Share Yazılımları

PClink2.0 ile cihaz standbye da iken up kalemden yazılımı yollayın
    bitince end yazar cihazı arkadan düğmeden açın veya açma kapama butonsuz modellerde fişten söküp takın 614a yazar lisan ve ayarlarınızı yapın ve uydularınızı taratın..

Yazılım atınca kanallarınız gider eski setting atmayın yeniden taratın

Yeni yazılımdan sonra yeni tool2.2i kullanın software ve kanal liste vs atmadauyarı verirse cihazı arkadan kapat aç yapın yeter..

Share için sharemax ve wsp tool lar kullanılacak tüm ayarlar programlardaki super serisi ile aynıdır forumdaki resimli açıklamalarda mevcut

Menude Özel Seçeneklerde Com port satırında HSIC veya Gbox için HSIC Gbox seçeceksiniz wsp ve sharemaxi kullanırken

X serilerinde özellik olarak birşey çıkartılmadı sadece kanal kapasite düşürüldü

Keyler güncellendi

Kanal isim vermedeki bug giderildi

Mach1 teşekkürler.
    Konu ®adakoglu tarafından (22-12-2006 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımların artısı nedir ve hangi uydularda faydalıdır. emeği gecenlere sonsuz teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımların artısı nedir ve hangi uydularda faydalıdır. emeği gecenlere sonsuz teşekkürler.
    Bilgisayar bağlantısı ile adsl üzerinden servere bağlanıp.Bu linkde gerekli açıklamalar vardır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçen herkese teşekkürler bu güzel oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçen herkese teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bi sorum olacaktı.
    next ye-2000X CIS plus wiew kanalını açarmı.
    veya bu cihazın özelliği nedir.???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk2325 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bi sorum olacaktı.
    next ye-2000X CIS plus wiew kanalını açarmı.
    veya bu cihazın özelliği nedir.???
    *** view kanallarını acar.Com port özelligi sayesinde sharring yapılabiliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler hocam
    ben bu goldmaster sky modeller gibi herhangi bi bağlantı yapmadan direk wiew kanalını açar zannetmiştim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk2325 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler hocam
    ben bu goldmaster sky modeller gibi herhangi bi bağlantı yapmadan direk wiew kanalını açar zannetmiştim.
    Ama fazla söze hacet yok gibi .Bir rs 232 baglantı kablosu ve pc sayesinde MCT PAKET-*** VİEW PAKETİ-FREE XTV PAKET-SPİCE PLATINUM-TPS KOMPLE PAKET-ABSAT FULL ANİMAUX DAHİL-CYFRA Ve nova paketi yani aklınıza gelen populer paketler hepsi acılıyor ve bende next cıs super var memnunum.Kumandası dısında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yaw

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ama fazla söze hacet yok gibi .Bir rs 232 baglantı kablosu ve pc sayesinde MCT PAKET-*** VİEW PAKETİ-FREE XTV PAKET-SPİCE PLATINUM-TPS KOMPLE PAKET-ABSAT FULL ANİMAUX DAHİL-CYFRA Ve nova paketi yani aklınıza gelen populer paketler hepsi acılıyor ve bende next cıs super var memnunum.Kumandası dısında
    bana torpil yaparsan sana kumanda göndereyim üstadım he he he

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri