REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Next X-Plus Share Yazılımları 21.12.2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana torpil yaparsan sana kumanda göndereyim üstadım he he he
    Kumanda sadece cihazın tam karsına geçersen alıyor onun dısında malesef almıyor sorun benim kumandada degil cogunda öyle malesef.

Sen yeni kumandamı urettin antencii .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok yaw

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kumanda sadece cihazın tam karsına geçersen alıyor onun dısında malesef almıyor sorun benim kumandada degil cogunda öyle malesef.

hazırı vardı üstadım....hazır varken gönderiverem dedimhe he he

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazırı vardı üstadım....hazır varken gönderiverem dedimhe he he

Allah muhabbetinizi arttırsın keyfiniz daim olsun. Şu next2005'lere de bir yazılım verseler de biz de keyiflensek. Sky modüle verseler daha süper olur, direk usb'den bilgisayarsız usb modemle internete bile bağlanmak mümkün ama yapmıyorlar işte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeği geçen herkese teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Receverin ön cam hatası olduğu belirtilmiş camı çıkartarak bir deneyiniz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bigalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Receverin ön cam hatası olduğu belirtilmiş camı çıkartarak bir deneyiniz saygılar
    Bazı arkadaşlar sizin dediğiniz gibi çamı çıkartınca kumandanın daha verimli çalıştığı söylenmektedir.Firmanın bu işe çözüm bulması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımları kurup sorun olmadan kullanabilen var mıdır arkadaşalr ona göre bizde indirelim. VE emeği geçen arakdaşalra teşekkürlerimizi iletiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünden bu tarafa next 2500xdpcıplus la yatıp.bilgisayarla kalkıyorum.hiçbir sonuç alamadım.tüm talimatı uygulamama rağmen.başaran varsa haber versin.bir kumandada benden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünden bu tarafa next 2500xdpcıplus la yatıp.bilgisayarla kalkıyorum.hiçbir sonuç alamadım.tüm talimatı uygulamama rağmen.başaran varsa haber versin.bir kumandada benden.
    Şifre aldınızmı mach1 den?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emegi geçen arkadaşlera selam size bir sorum olaack peki nexs 2000xcı pluslara nasıl devreye koyacagız anlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri