Merhabalar bende paylaşım yapmak istiyorum.Bana server verebilecek arkadaşlar varmı acaba
Merhabalar bende paylaşım yapmak istiyorum.Bana server verebilecek arkadaşlar varmı acaba
arkadaşlar bende next 2000x cıs plus var.mach1 den nasıl şifre alacağım aydınlatır sanız sevinirim
arkadaşlar Şifre mach1 nasıl alınır?next 2000 xcıs plus cihazım var,Share yazılımlarını yükledim talimatları yaptım fakat sharemax şifreleri vermedi hiçbir kanalı çözmedi.yardımcı olursanız sevinirim.........!!!!!!!!!!
Sayın Serkan Yılmaz
Varsa server alarak paylaşım yapmak istiyorum.
Share yazılımları ßiras problemli Mach1 hocaya durum anlatıldı. Çözeceğini söyledi ama...
Ses'te kıpmalar var. Ayrıca kumanda dan ileri tusuna basılı tutunca kanalları hızlı şekilde atlamıyor. (Örnek olarak Goldmaster'de hızlı şekilde atlıyor.) Son olarak ta Next'te özgü birsey midir bilmem ama herhangi bir kanal tusuna basınca 0...9 hızlı geçsin diye birde OK tusuna basınca kanal yerine liste çıkıyor. ßence Yeni yazılımla bu eksilerin düzeltilmesi gerek.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama tool2.2 yi nerden bulacağız?
sharemax 5.5 programını kullanıyorum birkaç dakika sonra time expired hatası veriyor.Register kodu falan varmı arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz yardım edebilirmisiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri