Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Next X-Plus Share Yazýlýmlarý 21.12.2006

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antencii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bana torpil yaparsan sana kumanda göndereyim üstadým he he he
    Kumanda sadece cihazýn tam karsýna geçersen alýyor onun dýsýnda malesef almýyor sorun benim kumandada degil cogunda öyle malesef.

Sen yeni kumandamý urettin antencii .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok yaw

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kumanda sadece cihazýn tam karsýna geçersen alýyor onun dýsýnda malesef almýyor sorun benim kumandada degil cogunda öyle malesef.

hazýrý vardý üstadým....hazýr varken gönderiverem dedimhe he he

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antencii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hazýrý vardý üstadým....hazýr varken gönderiverem dedimhe he he

Allah muhabbetinizi arttýrsýn keyfiniz daim olsun. Þu next2005'lere de bir yazýlým verseler de biz de keyiflensek. Sky modüle verseler daha süper olur, direk usb'den bilgisayarsýz usb modemle internete bile baðlanmak mümkün ama yapmýyorlar iþte.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emeği geçen herkese teşekkürler....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Receverin ön cam hatasý olduðu belirtilmiþ camý çýkartarak bir deneyiniz saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bigalý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Receverin ön cam hatasý olduðu belirtilmiþ camý çýkartarak bir deneyiniz saygýlar
    Bazý arkadaþlar sizin dediðiniz gibi çamý çýkartýnca kumandanýn daha verimli çalýþtýðý söylenmektedir.Firmanýn bu iþe çözüm bulmasý gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazılımları kurup sorun olmadan kullanabilen var mıdır arkadaşalr ona göre bizde indirelim. VE emeği geçen arakdaşalra teşekkürlerimizi iletiniz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dünden bu tarafa next 2500xdpcıplus la yatıp.bilgisayarla kalkıyorum.hiçbir sonuç alamadım.tüm talimatı uygulamama rağmen.başaran varsa haber versin.bir kumandada benden.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dünden bu tarafa next 2500xdpcýplus la yatýp.bilgisayarla kalkýyorum.hiçbir sonuç alamadým.tüm talimatý uygulamama raðmen.baþaran varsa haber versin.bir kumandada benden.
    Þifre aldýnýzmý mach1 den?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emegi geçen arkadaşlera selam size bir sorum olaack peki nexs 2000xcı pluslara nasıl devreye koyacagız anlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri