Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Next X-Plus Share Yazýlýmlarý 21.12.2006

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhabalar bende paylaşım yapmak istiyorum.Bana server verebilecek arkadaşlar varmı acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hayalcafe Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhabalar bende paylaþým yapmak istiyorum.Bana server verebilecek arkadaþlar varmý acaba
    Nasýl paylaþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bende next 2000x cýs plus var.mach1 den nasýl þifre alacaðým aydýnlatýr sanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erolgul Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bende next 2000x cýs plus var.mach1 den nasýl þifre alacaðým aydýnlatýr sanýz sevinirim
    Mach1 su an malesef þifre vermiyor server dolmuþ durumdaymýþ arkadaþým .Ücretli yerler var sanýrým oradan arastýrýn uye olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar Þifre mach1 nasýl alýnýr?next 2000 xcýs plus cihazým var,Share yazýlýmlarýný yükledim talimatlarý yaptým fakat sharemax þifreleri vermedi hiçbir kanalý çözmedi.yardýmcý olursanýz sevinirim.........!!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sayın Serkan Yılmaz

Varsa server alarak paylaşım yapmak istiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Share yazılımları ßiras problemli Mach1 hocaya durum anlatıldı. Çözeceğini söyledi ama...
    Ses'te kıpmalar var. Ayrıca kumanda dan ileri tusuna basılı tutunca kanalları hızlı şekilde atlamıyor. (Örnek olarak Goldmaster'de hızlı şekilde atlıyor.) Son olarak ta Next'te özgü birsey midir bilmem ama herhangi bir kanal tusuna basınca 0...9 hızlı geçsin diye birde OK tusuna basınca kanal yerine liste çıkıyor. ßence Yeni yazılımla bu eksilerin düzeltilmesi gerek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

verdiðin bilgiler için teþekkür ederim ama tool2.2 yi nerden bulacaðýz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sharemax 5.5 programını kullanıyorum birkaç dakika sonra time expired hatası veriyor.Register kodu falan varmı arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz yardım edebilirmisiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hayalcafe Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sharemax 5.5 programýný kullanýyorum birkaç dakika sonra time expired hatasý veriyor.Register kodu falan varmý arkadaþlar siz nasýl kullanýyorsunuz yardým edebilirmisiniz.
    Proðramýn kullanýmý ile ilgili olarak linke bakýnýz.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri