Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
40 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Next X-Plus Share Yazýlýmlarý 21.12.2006

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler hocam
    ben bu goldmaster sky modeller gibi herhangi bi bağlantı yapmadan direk wiew kanalını açar zannetmiştim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cenk2325 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler hocam
    ben bu goldmaster sky modeller gibi herhangi bi baðlantý yapmadan direk wiew kanalýný açar zannetmiþtim.
    Ama fazla söze hacet yok gibi .Bir rs 232 baglantý kablosu ve pc sayesinde MCT PAKET-*** VÝEW PAKETÝ-FREE XTV PAKET-SPÝCE PLATINUM-TPS KOMPLE PAKET-ABSAT FULL ANÝMAUX DAHÝL-CYFRA Ve nova paketi yani aklýnýza gelen populer paketler hepsi acýlýyor ve bende next cýs super var memnunum.Kumandasý dýsýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yaw

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ama fazla söze hacet yok gibi .Bir rs 232 baglantý kablosu ve pc sayesinde MCT PAKET-*** VÝEW PAKETÝ-FREE XTV PAKET-SPÝCE PLATINUM-TPS KOMPLE PAKET-ABSAT FULL ANÝMAUX DAHÝL-CYFRA Ve nova paketi yani aklýnýza gelen populer paketler hepsi acýlýyor ve bende next cýs super var memnunum.Kumandasý dýsýnda
    bana torpil yaparsan sana kumanda göndereyim üstadým he he he

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antencii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bana torpil yaparsan sana kumanda göndereyim üstadým he he he
    Kumanda sadece cihazýn tam karsýna geçersen alýyor onun dýsýnda malesef almýyor sorun benim kumandada degil cogunda öyle malesef.

Sen yeni kumandamý urettin antencii .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok yaw

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kumanda sadece cihazýn tam karsýna geçersen alýyor onun dýsýnda malesef almýyor sorun benim kumandada degil cogunda öyle malesef.

hazýrý vardý üstadým....hazýr varken gönderiverem dedimhe he he

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antencii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hazýrý vardý üstadým....hazýr varken gönderiverem dedimhe he he

Allah muhabbetinizi arttýrsýn keyfiniz daim olsun. Þu next2005'lere de bir yazýlým verseler de biz de keyiflensek. Sky modüle verseler daha süper olur, direk usb'den bilgisayarsýz usb modemle internete bile baðlanmak mümkün ama yapmýyorlar iþte.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Receverin ön cam hatasý olduðu belirtilmiþ camý çýkartarak bir deneyiniz saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bigalý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Receverin ön cam hatasý olduðu belirtilmiþ camý çýkartarak bir deneyiniz saygýlar
    Bazý arkadaþlar sizin dediðiniz gibi çamý çýkartýnca kumandanýn daha verimli çalýþtýðý söylenmektedir.Firmanýn bu iþe çözüm bulmasý gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihazý açýn kumandadan sinyal alan göz var gözü mümkün olduðunca ön tarafa eð :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihazý açýn kumandadan sinyal alan göz var gözü mümkün olduðunca ön tarafa eð :45:
    Acarsam garanti dýþý kalýr:00000004:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri