Merhabalar bende paylaşım yapmak istiyorum.Bana server verebilecek arkadaşlar varmı acaba
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Merhabalar bende paylaşım yapmak istiyorum.Bana server verebilecek arkadaşlar varmı acaba
arkadaþlar bende next 2000x cýs plus var.mach1 den nasýl þifre alacaðým aydýnlatýr sanýz sevinirim
arkadaþlar Þifre mach1 nasýl alýnýr?next 2000 xcýs plus cihazým var,Share yazýlýmlarýný yükledim talimatlarý yaptým fakat sharemax þifreleri vermedi hiçbir kanalý çözmedi.yardýmcý olursanýz sevinirim.........!!!!!!!!!!
Sayın Serkan Yılmaz
Varsa server alarak paylaşım yapmak istiyorum.
Share yazılımları ßiras problemli Mach1 hocaya durum anlatıldı. Çözeceğini söyledi ama...
Ses'te kıpmalar var. Ayrıca kumanda dan ileri tusuna basılı tutunca kanalları hızlı şekilde atlamıyor. (Örnek olarak Goldmaster'de hızlı şekilde atlıyor.) Son olarak ta Next'te özgü birsey midir bilmem ama herhangi bir kanal tusuna basınca 0...9 hızlı geçsin diye birde OK tusuna basınca kanal yerine liste çıkıyor. ßence Yeni yazılımla bu eksilerin düzeltilmesi gerek.
verdiðin bilgiler için teþekkür ederim ama tool2.2 yi nerden bulacaðýz?
sharemax 5.5 programını kullanıyorum birkaç dakika sonra time expired hatası veriyor.Register kodu falan varmı arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz yardım edebilirmisiniz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri