REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Digiturk Yeni Fiyat Politikası Yeni Paketler Haziran 2017

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben digilang uyesiyim 77 tl oduyorum sozlesmemde 2 2 2018 bit7yor bakalim ne olucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı micromaxx52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben digilang uyesiyim 77 tl oduyorum sozlesmemde 2 2 2018 bit7yor bakalim ne olucak
    Sizin digiland paketinde ne var hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pahalı aga bu fiyatlar bizi bozar. Şu Türktelekom kampanyasında kotadan etkilenmeden izleme olayı olsaydı bir ihtimal o paketi alabilirdim ama kota derdi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pahalı aga bu fiyatlar bizi bozar. Şu Türktelekom kampanyasında kotadan etkilenmeden izleme olayı olsaydı bir ihtimal o paketi alabilirdim ama kota derdi var.
    tivibu ile kotadan etkilenmiyorsun tivibu hızı farklı porttan veriyorlar volkan admin daha iyi bilir ona sor istersen adminim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tivibu ile kotadan etkilenmiyorsun tivibu hızı farklı porttan veriyorlar volkan admin daha iyi bilir ona sor istersen adminim
    Şuanda D-Smart kullanıyorum 14 tl full paket izliyorum 6 ay sonra sözleşmem bitiyor anlaşamassam Tivibu ya geçebilirim. Mevcut DİGİTURK aboneliğimi 2 ay önce kapattırdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şuanda D-Smart kullanıyorum 14 tl full paket izliyorum 6 ay sonra sözleşmem bitiyor anlaşamassam Tivibu ya geçebilirim. Mevcut DİGİTURK aboneliğimi 2 ay önce kapattırdım.
    D Smart mega paketi 10 tl izleyen bile varmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizin digiland paketinde ne var hocam
    Super lig film ler belgesel sadece dizi filmler yok hocam ister turksat ister eutelsat olay Bu hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı micromaxx52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Super lig film ler belgesel sadece dizi filmler yok hocam ister turksat ister eutelsat olay Bu hocam
    senin.pakete dt 125 tl diyor hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digitürk ulaşılması hayal bir duruma gelmiş artık. yada belli bir kesime hitap eden bir platform olmuş artık. Benim anladığım bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalitesiz türk ligi için bu fiyatlar çok uçmuş artık insanların netten sinema dizi izlediği zamanda digitürk bırakın yeni üyeliği eski üyelerde bırakır artık bu platformu

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri