Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Uzay şehri Asgardia için ilk uydu fırlatılıyor!

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Uzay şehri Asgardia için ilk uydu fırlatılıyor!



    Asgardia projesinden daha önce de sizlere söz etmiştik. Asgardia’nın bugün yeni detayları paylaşıldı. Belirtilene göre bu “uzay şehri” için yılın ilerleyen döneminde ilk uydu fırlatılacak. Asgardia projesinin lideri olan Rus bilim adamı Igor Ashurbeyli’ye göre, fırlatılacak olan uydu kurulacak olan uzay ülkesinin anayasasını, bayrağını ve 1.5 milyona kadar vatandaşlarının verilerini depolayacak.

    Asgardia’nın detayları!

    İlk olarak, 12 Ekim 2016’da resmi olarak ilan edilen bu sanal şehir adını İskandinav mitolojisindeki Asgard’dan alıyor. Bu ülke Dünya’nın yörüngesinde konumlanacak ve yepyeni bir ülke olarak hayatına başlayacak.

    Asgardia internet sitesine göre, bu ulus için duyurudan sonraki ilk 40 saat içinde 100.000’den fazla başvuru yapılmış. Şu an itibarıyla, Asgardia, sadece Ashurbeyli tarafından yönetiliyor, ancak onaylanan Asgard vatandaşları için 24 Haziran’dan sonra, ilk parlamento seçimini yapacaklar.

    Bugün Hong Kong’da düzenlenen basın toplantısında Ashurbeyli uyduyu fırlatma planını açıkladı – Asgardia-1. Ashurbeyli, “Asgardia-1, başlangıçta vatandaşlarımızı sanal bir biçimde uzaya götüren yeni bir uzay döneminin başlangıcı anlamına gelecek” dedi. İnternet sitesinde Asgardia için, 2018 yılında ikinci bir uyduyu daha fırlatacak.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    admin kardeşim bu ruslarla epey bi çalıştım..acaba diyorum...??? ve tşk ediyorum

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    gezegenler arası yaşam başladı diyebiliriz. hayırlı olsun. bakalım ne olacak. yaşam nasıl sürecek. katılım ve çalışmalar nasıl gelişecek. merakla bekleliyoruz. bizde halen dünya dışına çıkmayı başaramadık. keşke fırsat olsada gidip geri gelmesek. şu dünya yaşamından gına geldi zaten. A sosyal insanların arasında yaşamanın acı ve ızdırapı arasında yaşama devam etmek mümkün değil artık. belki orada yeni ve gelişmiş insan türü nesili olur. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gezegenler arası yaşam başladı diyebiliriz. hayırlı olsun. bakalım ne olacak. yaşam nasıl sürecek. katılım ve çalışmalar nasıl gelişecek. merakla bekleliyoruz. bizde halen dünya dışına çıkmayı başaramadık. keşke fırsat olsada gidip geri gelmesek. şu dünya yaşamından gına geldi zaten. A sosyal insanların arasında yaşamanın acı ve ızdırapı arasında yaşama devam etmek mümkün değil artık. belki orada yeni ve gelişmiş insan türü nesili olur. saygılarımla aliharbiye.
    Diğer gezegenlerde dunyada uygulanan sistem kuralları olmaması lazım özellikle su para denen icat herşeyi etkiliyor insanların birbirinden üstün olmaması gerekiyor.

    Teknoloji diğer gezegenleri gitmeyi baya kurcalamaya başladı marsa gidilirse önü acılır koskoca abd bile biz marsa gidemedikten sonra teknoloji olarak gerideyiz diyor gecen gun natgeo da bir prof öle diyordu bizde köprü yaptık yol yaptık diye önumuze sürekli bunlar geliyor

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bizimkiler boş şeylerle övünmeyi bilirler. adam gibi adam şeylerle uğraşmayı bilmezler. yalan dolan haram melanet hırsızlık hak yeme üstünlük hortumlama vs vs şeylerle yaşamayı seven tipler olduktan sonra melanet koşuluyla bizimle hiç bir ülke bir olamaz. orasıda ayrpayrı bir şey zaten. şimdi asıl konuya gelelim, yeni gezegenlere alacakları adamları çok özenle seçmeleri gerektiyine inanıyorum. şöyleki sosyal kültürü çok gelişmiş en az bir kaç dil bilen fiziki şiddete yer vermeyen insana yakışır insan gibi davranan son derece nazik ve kibar ehli olan insanları seçerek almaları gerek. ve oradaki her türlü yaşama uyup ayak uyduracak ve en önemliside orası tabiki dünya kadar teknolojik şeylerle donanmış bir yer olmadığı için su sorunu yaşam koşulları ve ihtiyaçlar zamanla olacağı gibi insanlarında sabır göstererek yaşamaları gerekmektedir. her şey şıp diye birden var olamaz zaten. ahhhh ahhh 4- 5 dil bilmişizde ne olmuş. al işte oturduğumuz yerde oturuyoruz. kimin umurunda istediyin kadar sosyal kültürlü ol kimin umurunda.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •