Hocam benim için ulusal kanallar açılsın yeter. Yok mudur bunun bir çözümü ? Eutelsatta ki ulusal kanalları çözemez miyiz ? Birde az önce tarama yaptırırken, eutelsat kablosu takılı olmasına rağmen türksat 3a da sinyal gösteriyordu

Teşekkur: 0
Hocam benim için ulusal kanallar açılsın yeter. Yok mudur bunun bir çözümü ? Eutelsatta ki ulusal kanalları çözemez miyiz ? Birde az önce tarama yaptırırken, eutelsat kablosu takılı olmasına rağmen türksat 3a da sinyal gösteriyorduEutelsat uydusunda acılan kanallar yok trt kanalları ve 360 tv kanalı şifresiz onun dısındakiler şifreli. Ve bein media kanalları şifresi çözülmuyor bilginize internetten kanal izlemek isterseniz ulusal kanalların youtubede kanalları var oradan izleyebilirsiniz.
Onun çözümü yok malesef turksat3a sinyali olması bazı frekanslar benziyor w3 uydusu ile ona denk gelmiştir.Hocam benim için ulusal kanallar açılsın yeter. Yok mudur bunun bir çözümü ? Eutelsatta ki ulusal kanalları çözemez miyiz ? Birde az önce tarama yaptırırken, eutelsat kablosu takılı olmasına rağmen türksat 3a da sinyal gösteriyordu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)