REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Östersunds:2 Galatasaray:0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Östersunds:2 Galatasaray:0

UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu Östersunds - Galatasaray

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cimbom resmen dagıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben başka bir forumda dedim ki İlk yarı 2-0 yenik sonrasında 4'e kadar yer Galatsaray diye yazmıştım ve dediğim çıktı 4 yemedi belki ama daha fazla bile gol yiyebilirdi.

Hazırlık maçlarında kazandı ama ben o maçları izleyip yazım o yorumumu.Şimdi Fenerbahçe tüm hazırlık maçlarında yeniliyor mesela onlarıda izliyorum lşu maça Fenerbahçe çıksaydı bu takıma 4 -5 atardı bunu söylerdim.

Bu turu Igor Tudor Sniejder i kadrodan çıkararak kaybetmiştir.Bu takım Türke Telekom Stadında ok şaha kalkıp mı oynayacak sanıyorsunuz malzeme bu hocada bu bye bye UEFA.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

spiker ballandıra ballandıra anlatıyordu gs ile oster arasında daglar kadar fark var hatta öte diye gs bu sene 4 cü dahi olamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Igor Tudor un basın toplantısını izlediniz mi ?
    Ne komikti haftaya turu geçen takım Galatasaray olacak diye iddialı sözler söyledi bu akşamın en komik sözleriydi.
    Bu Galatasaray turu geçemez çünkü teknik direktörü olayı göremiyor.
    Hazırlık maçlarını hep seyrettim hiç ışık görmedim takımda.Hatta bu akşam 4-0 yenilecek 2-0 ilk yarı olacak diye 1 hafta önce yazmıştım.
    Fenerbahçe ninde hazırlık maçlarını izliyorum hep yeniliyorlar ama görüyorum ki bu takımda ışık var.
    Yani Fenerbahçe bu takıma 5 atardı diyebiliyorsam başka söze gerek yok diyorum.Keşke haftaya elense Galatasaray da Tudor eziyeti bitse.
    Yönetim hazır transfer yaparken teknik direktörde transfer etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben fatih terimi hiç sevmem...antrönürlüğünüde sürekli eleştiririm...fakat bu maçta bu adam olsada şu futbolcu bozuntularını soyunma odasında bir kalaylayıp tokatlasa dedim..çünki f.terimin soyunma odasında yaptığı(adına motivasyon diyorlar)en iyişey bu...soyunma odasında zılgıtı yiyen futbolcu hakaretin tekrarlanmaması için canını dişine katarak oynuyor.....ben hayatımda bukadar sünepe ve ruhsuz bir gs görmedim..gs uefa'da artık yok diyebilirmiyiz haftaya görecegiz...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs dan bunu beklemiyordum bukadarını beni iddada yatırdı sanırım bir çok kişiyi yatırdı beraberlkte bana yeterdi ama onuda yapamadılar, bence fenerb daha kötü oynayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece yazılkar olsun bu kadar paralar verilip alınanlara geçen sezonki kadroyla çıksaydı dağıtır dı bu takımı ruh yok beğenilmiyen sabri yeterdi
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten tersi olsa şaşardım yazık şu oyunculara verdiğimiz paralara acıyorum gercekten de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gs dan bunu beklemiyordum bukadarını beni iddada yatırdı sanırım bir çok kişiyi yatırdı beraberlkte bana yeterdi ama onuda yapamadılar, bence fenerb daha kötü oynayacak
    Arkadaşım sen hazırlık maçlarını izleme şansına sahip değilsin galiba sadece duyduğun skorlar ile yorum yaptığını düşünüyorum.Fenerbahçe hazırlık maçlarında yenilmiştir doğru ama onlar maçı oynuyorlar takımlar ve oyunlarını her geçengün dahada iyi yapacaklar izleyen o takımda ışık olduğunu anlar.
    Ama Galatasaray hazırlık maçlarını penaltılarla kazandı ve oynadığı oyun oyun değildi.Gelecek için hiç ışık vermiyordu ve ben maç öncesi 4 yeriz dedim tutmadı oda karşı takımın ilk avrupa maçı olmasıydı yoksa halimiz dumandı.
    Tudor haftaya turu geçen olacağız açıklaması yaptı nerede ışığı gördü hayret valla.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri