REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Teknik Servis Cafeye hoşgeldiniz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar arkadaşlar hoşgldiniz....

CABBARİ küçükbıçak alanya her türlü altın mücevher işleriniz itinayla en kısa zamanda halledilir..
    selametle..
    adama bak yahu aklı sıra bizi kandırıp mucevharat satacak bize kim söyledi sana cabbbari tamircilerin çok zengin oldugunu sen bey ogluna olta attt
    burası gariban yeri çık dışarı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Parlak elekronik giresun/tirebolu 1986da kendi işyerimi açtım ismim rasim parlak Tv uydu tamiri ve satışı ile uğraşıyorum bütün meslaktaşlarıma hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.Buarada böyle teknik atölye açtığınız için forum yönetimine ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.:45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar hepinize benden saygılar sevgiler...ayrıca hoş buldum kıymetli vede aziz hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadarmıyız yaw nerde diğer ustalar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kadarmıyız yaw nerde diğer ustalar
    GELİRLER GELİRLER YAVAŞ YAVAŞ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diğer üyelerinde mesajları olan eski bir topic taşımak uygun olmaz bundan sonrakiler burada yayınlanacak elimde daha cok tv şeması ve uydularla ilgili fabrikanın yolladığı şema ve teknik dökümanlar var nasıl olsa artık bu bölümde elimden geldiğince paylaşacağım tabi aynı hassasiyeti bütün teknisyen arkadaşlardan da bekliyoruz artık bir aile olduk burda ve bu bizim mesleğimiz ekmek paramız elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olalım

kolay gelsin...
    teşekkür ederim ilginizden dolayı kolay gelsin arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selam muğla köyceğizde tv ve uydu tamir atelyem var bu bölümün benim gibi birçok arkadaşa faydası olacağı kanısındayım tüm arkadaşlara iyi çalışmalar bol kazançlar temenni eder herkesin mubarek kurban bayramını ve yeni yılını kutlar yeni yılda herşey herkesin gönlünce olması dileği ile bol kazançlar TEK ELEKTRONİK

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı armagan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkese selam muğla köyceğizde tv ve uydu tamir atelyem var bu bölümün benim gibi birçok arkadaşa faydası olacağı kanısındayım tüm arkadaşlara iyi çalışmalar bol kazançlar temenni eder herkesin mubarek kurban bayramını ve yeni yılını kutlar yeni yılda herşey herkesin gönlünce olması dileği ile bol kazançlar TEK ELEKTRONİK
    hoş geldin ustam aramıza herkese hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vala arkadaslar elımde suan yetkılı bır servıs olmadıgı ıcın sıze bu konuda yardımcı olamam am sıze elımden gelenı yapmaya calısırım dıyarbakır elektıronık cıyım satım tamır genelde flas ısıde yapıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar ben İmamoğlu/Adana dan MITIŞ ELEKTRONİK bölümümüz herkese hayırlı olsun...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri