Parlak elekronik giresun/tirebolu 1986da kendi işyerimi açtım ismim rasim parlak Tv uydu tamiri ve satışı ile uğraşıyorum bütün meslaktaşlarıma hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.Buarada böyle teknik atölye açtığınız için forum yönetimine ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.:45: :45: :45:
merhaba arkadaşlar hepinize benden saygılar sevgiler...ayrıca hoş buldum kıymetli vede aziz hocam
bu kadarmıyız yaw nerde diğer ustalar![]()
herkese selam muğla köyceğizde tv ve uydu tamir atelyem var bu bölümün benim gibi birçok arkadaşa faydası olacağı kanısındayım tüm arkadaşlara iyi çalışmalar bol kazançlar temenni eder herkesin mubarek kurban bayramını ve yeni yılını kutlar yeni yılda herşey herkesin gönlünce olması dileği ile bol kazançlar TEK ELEKTRONİK
vala arkadaslar elımde suan yetkılı bır servıs olmadıgı ıcın sıze bu konuda yardımcı olamam am sıze elımden gelenı yapmaya calısırım dıyarbakır elektıronık cıyım satım tamır genelde flas ısıde yapıyorum
selam arkadaşlar ben İmamoğlu/Adana dan MITIŞ ELEKTRONİK bölümümüz herkese hayırlı olsun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri