REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Teknik Servis Cafeye hoşgeldiniz..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teknik Servis Cafeye hoşgeldiniz..

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz......
    Konu ertex74 tarafından (23-12-2006 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle hoşbulduk.Adım Necati Kaşıkçı Konya merkezde kendi işyerimde çalışmaktayım mesleğe 1979 yılında başladım 1988 de kendi atölyemi açtım ve 1990 yılında beko ve arçelik yetkli servisi oldum 2000 yılında sağlık sorunlarından dolayı servisliği kalfama verdim ellerinizden öper 3 çocuk babasıyım atölyeye faydalıolacağımı düşünüyorum hemde çok faydalanacağımı sanıyorum.tüm arkadaşlara hayırlı işler bol kazaçlar dilerim mutlu ve umutlu günler.beni aranıza kaul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
    Konu necatikasikci tarafından (23-12-2006 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşbulduk ordu perşembe de tv tamir üzerine işyerim var
    bizlere böyle bir imkan verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünya elektronik Kuşadasında kendi mekanım ismim İsa Değirmenci Tv tamiri ve uydu anten üzerine çalışıyorum bütün meslaktaşlarıma hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.Buarada böyle teknik atölye açtığınız için forum yönetimine teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersat forum ailesine teşekkürler. bizlere böyle bir imkan sunduğu için inşallah herkeze faydalı olur bol paylaşımlar olgun elektronik. aydın sultanisar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yazayım bari Tv Onarım Hastanesi Ankara Batıkent tv ve uydu üzerine çalışıyoruz...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın @tike admin arkadaşım buraya siz vermişsiniz bu bilgileri ordan alıpta teknik atölyeye koyarsanız daha iyi olmazmı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dünya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın @tike admin arkadaşım buraya siz vermişsiniz bu bilgileri ordan alıpta teknik atölyeye koyarsanız daha iyi olmazmı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diğer üyelerinde mesajları olan eski bir topic taşımak uygun olmaz bundan sonrakiler burada yayınlanacak elimde daha cok tv şeması ve uydularla ilgili fabrikanın yolladığı şema ve teknik dökümanlar var nasıl olsa artık bu bölümde elimden geldiğince paylaşacağım tabi aynı hassasiyeti bütün teknisyen arkadaşlardan da bekliyoruz artık bir aile olduk burda ve bu bizim mesleğimiz ekmek paramız elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olalım

kolay gelsin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diğer üyelerinde mesajları olan eski bir topic taşımak uygun olmaz bundan sonrakiler burada yayınlanacak elimde daha cok tv şeması ve uydularla ilgili fabrikanın yolladığı şema ve teknik dökümanlar var nasıl olsa artık bu bölümde elimden geldiğince paylaşacağım tabi aynı hassasiyeti bütün teknisyen arkadaşlardan da bekliyoruz artık bir aile olduk burda ve bu bizim mesleğimiz ekmek paramız elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olalım

kolay gelsin...
    teşekkür ederim ilginizden dolayı kolay gelsin arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar arkadaşlar hoşgldiniz....

CABBARİ küçükbıçak alanya her türlü altın mücevher işleriniz itinayla en kısa zamanda halledilir..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri