Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Antivirus Programým Ne Kadar Iyi Diyorsanýz Birlikte Test Edelim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Antivirus Programým Ne Kadar Iyi Diyorsanýz Birlikte Test Edelim

EICAR (European Expert Group For IT-Security) tarafýndan oluþturulan bir kod satýrý sayesinden bilgisayarýnýzda kullandýðýnýz Anti-virus programýnýn ne derece etkili olduðunu test edebilirsiniz. ” En iyi Antivirus Programý ” benim kullandýðým diyorsanýz gelin bir test yapalým.

Anti-Virus programýnýzý aktif edip , aþaðýdaki kod satýrýný bilgisayarýnýzda Yeni Metin Belgesi açarak içine yapýþtýrýn, kaydedin ve kapatýn.

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Eðer Anti-Virus programýnýz bu iþlemi yaptýðýnýzda herhangi bir tepki vermediyse baþka bir programa geçme zamanýnýz geldi yada kullandýðýnýz program yeteri kadar iyi deðil demektir.

Anti-virus program test sonuçlarýný bizimle paylaþýrsanýz sevinirim

Konu alýntýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben MCAFEE ile denedim hemen karantinaya aldý demekki iyi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben MCAFEE ile denedim hemen karantinaya aldý demekki iyi
    Serkan Abi o programada fazla güvenme þimdi alttaki yazýya bak

Biliþim güvenlik þirketi McAfee'nin anti-virüs programýndaki bir hata tüm dünyada onbinlerce bilgisayarýn çökmesine neden oldu.

Þirketten yapýlan açýklamada, normal ve sorunsuz çalýþan bir Windows dosyasýný bir virüs olarak gören yazýlýmýn çok sayýda bilgisayarda arýzaya yol açtýðý belirtilerek, bu "yanlýþ virüs teþhisi" sorununa son vermek için hazýrlanan yamanýn müþterileri tarafýndan indirilmesini istedi.

Hatasýndan dolayý özür dileyen, ancak sorundan tüketicilerin fazla etkilenmediðini savunan McAfee, özellikle Microsoft'un Windows XP Service Pack 3 iþletim sistemini kullanan þirketlerin bilgisayarlarýnda sorun görülebileceðini belirtti.

Bilgisayarlarýn çökmesine ya da defalarca "reboot" yapmasýna neden olan sorundan dolayý ABD'de okullarýn, üniversitelerin, hastanelerin, polisin hatta cezaevlerinin bilgisayarlarý çöktü.

Polisten raporlarýný el yazýsýna geçirmeleri ve önlem olarak araçlarýndaki bilgisayar terminalini kapamalarý istenirken, bazý cezaevleri ziyaretleri iptal etti ve hastaneler acil serviste durumlarý aðýr olmayan hastalarý gönderip bazý ameliyatlarý ertelemek zorunda kaldýlar.

Uzmanlar, sorundan etkilenen bilgisayar sayýsýnýn bilinmediðini, ancak onbinlerce olduðunun tahmin edildiðini belirtirken, mikro-blog sitesi Twitter, dünyanýn en büyük anti-virüs biliþim güvenliði sistemi saðlayýcýlarýndan birisi olan McAfee'den þikayet mesajlarýyla dolup taþýyor.

AnnArbor.com sitesine göre, ABD'de aralarýnda Michigan Üniversitesinin de bulunduðu birçok üniversite sorundan etkilendi. Üniversitenin týp fakültesindeki 25 bin bilgisayarýn 8 bini devre dýþý kaldý. New York eyaletinin Syracuse kentindeki Upstate Üniversite hastanesindeki 6 bin bilgisayarýn 2 bin 500'ünün de çöktüðü bildirildi.

AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

awast ev sürümü yakaladý
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avira da denedim bir oynama yok
    Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý özlem67 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Usta oynama yoksa baþka bir virüs programý kur
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý özlem67 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kaydettiðin dosyayý sonradan Avira ile taratýnca aslanlar gibi buluyor ama!

Ne ile deðiþtirsek ki acep? :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avira Antivir Personal hemen uyardý yani iyimi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

NOD 32 kullanýyorum tepki verdi ve sildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nod 32 buldu ve sildi demek daha ömrü bitmemiþ

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri