maç saatinde netleşir bakalım
CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türksat 42E 12698 V 9874 / FEC:3/4 /8PSK / DVB-S2 Şifre :F5 A5 B5 4F 51 86 D9 B0 Üstadım,yayın,SD,miHD,mi.?
tayf_mustafa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Üstadım,yayın,SD,miHD,mi.? Elbette HD.
CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türksat 42E 12698 V 9874 / FEC:3/4 /8PSK / DVB-S2 Şifre :F5 A5 B5 4F 51 86 D9 B0 teşekkürler.
CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Elbette HD. İlginize teşekkürler...
admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CW mi Biss mi Büyük A nasıl yapılıyor. Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum.
admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CW mi Biss mi Büyük A nasıl yapılıyor. Cihazında harflerin büyük / küçük olması önemli değil. Biss olarak gir.
Çok teşekkürler CCW
Üstadım yayını bulamadım.
deneme
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri