Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Fenerbahçe v Vardar Skopje maçını yayınlayan kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tayf_mustafa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadım yayını bulamadım.
    Yapacak bir şey yok Biraz büyük ve iyi ayarlanmış bir çanak anten gerekli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanalın frekans bilgilerini girin kanalı bulsun biss şifresinide girin bu kanaldayken uydunun arkasındaki kapatıp açma düğmesinden cihazı resetleyin hem yayın acılıyor hende ful cekiyor deneyin bende oldu yayın gelip gidiyordu düzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hk.

Alıntı EFE-1975 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanalın frekans bilgilerini girin kanalı bulsun biss şifresinide girin bu kanaldayken uydunun arkasındaki kapatıp açma düğmesinden cihazı resetleyin hem yayın acılıyor hende ful cekiyor deneyin bende oldu yayın gelip gidiyordu düzeldi
    Arkadaşım ilginize teşekkür ederim.Manuel frekans girdim,gösterge L,Q,gösterge sıfır,körtarama yaptın yine boş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türksat 42E
    12698 V 9874 / FEC:3/4 /8PSK / DVB-S2
    Şifre :F5 A5 B5 4F 51 86 D9 B0
    teşekkürler arkadaşım...sayende maçı seyrettik...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçı izledik ama hüsran ilk golü bulduk devamını beklerken VARDAR duvarını aşıp gollük pozisyon bulmakta zorlandık....İSMAİL ve Aatif Chahechouhe,nun sağlı sollu yan paslarına ayak uzatan bir golcü bulamadık .... adamlar süratli ve daha diri idi defans hiç hata yapmadı sanıyorum fenerbahce henüz hazır değil yazık oldu aykut hoca için üzüldüm umuyorum tez toparlanıp lige daha iyi dönüş yaparlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe Avrupaya veda etti

Konu Kapanmıştır.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri