Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Yardýmcý olacaklar var mý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yardýmcý olacaklar var mý?

merhaba arkadaþlar iki konuda bilgi almak istiyorum.Redline Ts 5000 CI plus uydu alýcým var son yazýlým 19.45 baþka yazýlým güncellemesi olmayacak mý yeni kanal güncellemesi vs. Diðer bir sorum onlineuydudestek forum sayfasý kapatýldý tamamen siteye eriþim saðlanmýyor artýk bilgisi olan var mý? Saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lefkeli303 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba arkadaþlar iki konuda bilgi almak istiyorum.Redline Ts 5000 CI plus uydu alýcým var son yazýlým 19.45 baþka yazýlým güncellemesi olmayacak mý yeni kanal güncellemesi vs. Diðer bir sorum onlineuydudestek forum sayfasý kapatýldý tamamen siteye eriþim saðlanmýyor artýk bilgisi olan var mý? Saygýlar...
    sayýn lefkeli diðer sorun için cevap yazýyorum,þu an orada bir sýkýntý yok.kapatýlmadý,iyi günler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kamil bey cevabýnýzý göremedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lefkeli303 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kamil bey cevabýnýzý göremedim
    sn.lefke kardeþim bahsetmiþ olduðunuz form açýk bir sýkýntý yok iyi akþamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri