REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Korax İptv Kanal Ekleme Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Korax İptv Kanal Ekleme Yardım

Arkadaşlar merhaba ben korax mini full hd uydu alıcısı satın aldım bugün lig tv dahil cctv ve iptv kanallarını sorunsuz izleyebiliyorum . Fakat En cok istediğim 2-3 amerikan kanalı var HBO-NBC gibi bunları internette araştırdım iptv olarak ekleyebilirmiyim mevcut kanallarım kaybolmadan ? İnternette biraz araştırdım iptv için url verilmiş . Ama nasıl yaparım bilmiyorum eğer usb den falan yapılırsa mevcut kanallarım kayıp olurmu ugrasmak istemiyorum acıkcası . Bilen arkadaslar yorum yazarlarsa cok sevinirim .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
    Konu kaanaysubar tarafından (06-12-2015 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iptv linklerini cfg dosyası içine aşağıda verdiğim örnek iptvler gibi düzenleyip flashla cihaza yükleyebilirsiniz.
    veya kumandayla el ile tektek yazarak yükleyebilirsiniz.

örnek:

IPTV: { TRT1 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. }
    IPTV: { STAR } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. }
    IPTV: { KANALD } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. }
    IPTV: { SHOWTV } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. }
    Konu selvi64 tarafından (07-12-2015 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit..mesaj tekrarından dolayı silinmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cevap için teşekkürler sanırım usb ile flashlamak daha kolay olacak ama mevcut lig tv kanallarım gidermi onu merak ediyorum flashlarsam bende yok cunku yedekleri .Bu arada mesajı editleyecektim tekrarlamısım Düzeltme için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı url ler buluyorum sonu m3u3 onlar olmaz değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaanaysubar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar merhaba ben korax mini full hd uydu alıcısı satın aldım bugün lig tv dahil cctv ve iptv kanallarını sorunsuz izleyebiliyorum . Fakat En cok istediğim 2-3 amerikan kanalı var HBO-NBC gibi bunları internette araştırdım iptv olarak ekleyebilirmiyim mevcut kanallarım kaybolmadan ? İnternette biraz araştırdım iptv için url verilmiş . Ama nasıl yaparım bilmiyorum eğer usb den falan yapılırsa mevcut kanallarım kayıp olurmu ugrasmak istemiyorum acıkcası . Bilen arkadaslar yorum yazarlarsa cok sevinirim .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
    selam hangi kanalları izlemek istiyorsan aktif linklerini bul burada paylaş ben sizin için cfg dosyası yapayım usb ile cihazına at izlediğin ıptv kanallarının arkasına eklenir
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam hangi kanalları izlemek istiyorsan aktif linklerini bul burada paylaş ben sizin için cfg dosyası yapayım usb ile cihazına at izlediğin ıptv kanallarının arkasına eklenir
    Cfg dosyası okumuyor benim cihazım sanırım biraz önce forumda bir Korax Usb ile İPtv Yükleme levo70 dosyaları

yuklemeyi denedim ama görmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaanaysubar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cfg dosyası okumuyor benim cihazım sanırım biraz önce forumda bir Korax Usb ile İPtv Yükleme levo70 dosyaları

yuklemeyi denedim ama görmedi
    birde bunu denermisin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde bunu denermisin

Denedim görmedi . Direk mavi Usb güncelleye mavi tusa basıyorum kumandada web tv konumundayken ekrandakini diyor . ayarlardan güncelle webtv güncelle den de usbnin icine girdim ordan deneyeyim diye ordada dosyayı görmedi . bir resim cektim suan tv de ki hatanın fakat buraya kopyalanmıyor heralde sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bunu denermisin

Söyle yükledim bakın lütfen

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri