REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Plus Seri Inf 614 A Share Firmeware

Kullanıcı Bilgi Menüsü

araştırdım ama bu sharinging nasıl yapılacağına dair detaylı bilgiye ulaşamadım yardımcı olabilecek arkadaş var mı dosyayı atacam ama bir arkadaşımın söylediği gibi ethernet girişi yok next 2000 cı plus inf 613f kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim
    Konu 0135 tarafından (27-12-2006 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik bilgi yazma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 0135 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    araştırdım ama bu sharinging nasıl yapılacağına dair detaylı bilgiye ulaşamadım yardımcı olabilecek arkadaş var mı dosyayı atacam ama bir arkadaşımın söylediği gibi ethernet girişi yok next 2000 cı plus inf 613f kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim
    Bu linkdeki resimli tarifi vardır.inceleyiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı custamc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben yükleyeli yaklaşık bir hafta oldu uydumun modeli next ye 2000 x cı plus uydu arada bir kendini kapatıp açıyor bunun sebebi nedir ve birde bu payşaşımı internetten nasıl kullanacagız bu uydunun ethernet girişi yok nasıl yaparım
    teşekkurler
    Çihazınıza yeni yazılımı yükleyiniz.Çihazınıza reset atınız.Aynı yazılımı kendim kullandım her hangi sorun yoktur.paylaşım için server bulmanız gerekiyor.
    buradaki resimli tarifi inceleyiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALFA73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Syn. SUPER SAT FORUM AİLE'si UYE'ri

PLUS SERI

INF 614 A SHARE FIRMWARE

PLUS SERI INF 614 A SHARE FIRMWARE Hakında MACH 1 Ustadın acıklamasından alıntıdır.

PLUS INF SERI TUM Katılmımcı uyelerımıze hayırlı olsun

hic sorun yaşamadan iyi gunlerde kulanınız

herkese guzel SHARE'li gunler iyi seyirler.
    ye 7500 dapcı plus fmb lere yazılzm yokmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marki1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ye 7500 dapcı plus fmb lere yazılzm yokmu?

şuan için yok arkadaşım zaten şuanda inf serilerindede çalışmıyor inşallah kısa zamanda çözüülür sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı carver Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb uydu konusunda acemiyim bu yazılımlar NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS uyarmı?
    birde INF 614 A nedir? şimdiden teşekkürler
    size olan yazılım bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@yargıç_1 Nerde calişmiyor CARD SHARE Sörvirinden veya bula bılıyorsan FREE SHARE ACOUNT'u al ve gereklı programı caliştirip cıhazını PC'ye comdan bağla bakalım calişiyormu calişmiyormu gör 9000 SERI'ki gıbı tanıtım icin SHARE malesef verılmedı FREE olarak işallah FMB SERİ icinde FLASH belekte yer oluşturula bılınırse eger DOKTOR ve MACH 1 Ustatlar tarafından yazılım verılcektır nıye verılmesınkı bekleğip hep beraber görcez bilgilerinize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler alfa73

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bir işleme benziyor.ama makinayı pc nin yanına getirdiğim de televizyon olmuyor ve tv kartım da yok.bu işlemleri nasıl yapabilirim o zaman.hotbird e olurmu bu olay.konu da internet üzerinden şifre paylaşımı mı?emeğe teşekkürler.saygılar

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri