Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sunny 23inc led tv kendi cihazını tanımıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 23inc led tv kendi cihazını tanımıyor

kendınden uydulu olan bu tv source tusuna bastıgımda sadece vga cıkısını gösteriyor kendı uydu cıhazını görmüyor yeni box denedim yine görmüyor yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekir cihazlar saglam baska tv de denedim calısıyor source ekraninda tv cıkıslarını göstermiyor
    scart
    hdmı
    usb
    bu cıkıslar görmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ilk Kuruluma geri donemiyormusunuz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkasında dahili uydu soketini çıkar tak düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazdan uydu alıcısına bağlanan DVI-HDMI kablonuz arızalı.
    Bu kabloyu piyasada bulamazsınız, olanlardan biz orada çalışanını bulamadık.
    Garanti varsa garantiden yoksa ücretli olarak servisten temin edebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ilk Kuruluma geri donemiyormusunuz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    tv yi dönüyorum ilk kuruluma ama malesef yanıt vermiyor pinlerdeki voltaj net dogru bisekilde geliyor herhangi bi skıntı görünmüyor ama fabrika ayarlarınada dönsem cihazı tanımadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kutbettin14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkasında dahili uydu soketini çıkar tak düzelir
    bu işlemi sürekli deniyorum sıkıntı bikez tanıyor kapatıp acdıgımda yine yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SCLSDA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazdan uydu alıcısına bağlanan DVI-HDMI kablonuz arızalı.
    Bu kabloyu piyasada bulamazsınız, olanlardan biz orada çalışanını bulamadık.
    Garanti varsa garantiden yoksa ücretli olarak servisten temin edebilirsiniz.
    elimdeki cihazların hepsinin kablosunun bozuk olma sansı sıfır 3 adet cıhaz müsteri boxu harıcınde cihaz var deniyorum farklı tvlerde calısıyor bu tvde sorun var muhdemelen artık işlemciden süpheleniyorum ana kart degiştirip denemekde fayda var diye düsünüyorum
    cihazlarım calısıyor cünkü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri