Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Eðer Uydumuz Ay olmasaydý dünyada ne gibi deðiþiklikler olurdu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izle Eðer Uydumuz Ay olmasaydý dünyada ne gibi deðiþiklikler olurdu?

[YOUTUBE]czDLMJAn4RY[/YOUTUBE]

Ýlhan Berat Yýlmam kanalýna teþekkur ederiz

Ay Olmasaydý Ne Olurdu?

Eðer Uydumuz Ay olmasaydý dünyada ne gibi deðiþiklikler olurdu?
    Bugün sizler için hazýrlamýþ olduðum bu videoda uydumuz ayýn olmamasý durumunda dünyada ne gibi olaylarýn yaþanacaðý vene gibi deðiþiklikler yaþanacaðýný kýsaca anlattým .
    Umarým severek beðenerek izlersiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonuna kadar izledim.Birkez daha , kesin bilim adamlarýnýn çok hata yaptýklarýnýn gerçeði kendaileri tarafýndan açýklandýðýna þahit oldum.
    Bakýnýz ,þöyleki bir konu üzerinde fikir yürüten bilim adamlari ikiye ayrýlýyor .Biri bir tez sunuyor,öteki baþka .Oysa doðru tektir.Bu ne demektir.?!?.
    Yanlýz,ayýn dünyadakiler için zaman belirleyici olduðu gerçeði gözden kaçmýþ.Bu konuda bir araþtirma yokmu.Varsa bizlere bunu sunsanýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý idiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sonuna kadar izledim.Birkez daha , kesin bilim adamlarýnýn çok hata yaptýklarýnýn gerçeði kendaileri tarafýndan açýklandýðýna þahit oldum.
    Bakýnýz ,þöyleki bir konu üzerinde fikir yürüten bilim adamlari ikiye ayrýlýyor .Biri bir tez sunuyor,öteki baþka .Oysa doðru tektir.Bu ne demektir.?!?.
    Yanlýz,ayýn dünyadakiler için zaman belirleyici olduðu gerçeði gözden kaçmýþ.Bu konuda bir araþtirma yokmu.Varsa bizlere bunu sunsanýz.
    Ay hakkinda cok spekulasyon var abd.nin aya gittigini bile suphe ile bakiyorlar sizin dediginiz gibi hocam ay olmasa gece gunduz kavrami olmazdi gibime.geliyor

SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ay hakkinda cok spekulasyon var abd.nin aya gittigini bile suphe ile bakiyorlar sizin dediginiz gibi hocam ay olmasa gece gunduz kavrami olmazdi gibime.geliyor

SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Kuran-1 kerimde Senenin , gün hesabinin Ramazanin baslang1c1n1n ayla hesapland1g1 da bildiriliyor.

Kald1 ki bilim adamlar1n1n bugün dedigi iki gün sonra degisiyor.Bununla bir cok örnek vermem mümkün.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Astronomik veriler elbette önemli.Burasý da zaten bilim adadamlarýnýn uðraþ alaný.Beni en çok ilgilendiren yönü ise romantizim..Ay olmasaydý eðer ne ozanlarýn türkülerinde,ne bestekârlarýn þarkýlarýnda ne de ressamlarýn fýrçalarýnda bizleri çoþturan hiç bir güzelliði yaþayamýyacaktýk....
    "-Dün gece mehtaba dalýp hep seni andým...."
    "-Ayýn þavký vurur dizim üstüne...."
    "-Ay doðdu batmadý mý?.."
    "-Aðlasun ay þafaðý..."
    "Bugün ayýn ondördü,kýz saçýný kim ördü?.."
    "-Ay Büyürken Uyuyamam."
    Ay motifi þair,ozan ve tüm yazýn adamlarýnýn çok sýk kullandýðý güzelliði tanýmlayan bir benzetme aracýdýr.Onsuz bir þarký,türkü,bir tablo...Ve sevgiliye söylenecek bir söz ne kadar yavan olur!..
    Yok yok..Ay olmazsa dünya benim için katýksýz ekmeðe benzer!...
    Konu rselturk tarafýndan (15-12-2017 Saat 20:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

#Rselturk# Üstad (Yok yok..Ay olmazsa dünya benim için katýksýz ekmeðe benzer!..)
    Diye yazmýþ.Bana 47 sene önceyi hatýrlatý.Asker ocaðýnda,önce –tayin—daðýtýlýrdý.Karavana gelene kadar ben neredeyse bitirirdim.O kadar lezzetli ekmek olurmu.Ben öyle katýksýz yerdim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri