REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Satfinder2 ile ilgili soru ve çözümlerimizi burada paylaşalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı davut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar bende satfinder2 cihaz var bu cihazım türksatı çok kolay buluyor fakat

HOTBİRDT HİSPASAT SİRÜS EUTELSAT ASTRA uydularını bulmuyor cihazda sinyal bulmada problem var lütfen bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olsunlar lütfen............
    bende kullanıyorum çokda rahat buluyor sizde şu sorun olmuş olabilir ayarlara gidildiginde her türlü lnb ye baglıyoruz ve çoguda eski lnb ler oluyor öncelikle
    yükleme programı ile yeni frekansalrı manuel ekleme veya programdaki frekansları yükleyin
    2 cihaz içinde bd 139transistör varıdr işte bu eski lnb lere takıldıgında o arıza yapıyor ve degişmesi gerekiyor
    "Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur." KEMAL ATATÜRK
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim görevli arkadaşlardan ricam bu satfınger2 nin son güncel yazılımı varsa ekleyebilirlermi şimdiden tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli ustalar satfinder 4 kullanan uydu ayarı yapan arkadaşlar bu cihaz uyduyu hatasız çabuk bulma şarjlı pil süresi uzun gitme santral kurumları bakımından nasıl almaya degermi cevabınızı bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lütfen bu cihaz ile ilgili konuları buradan toparlıyalım
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar program atıyorum uydu isimleri yerine acayip yazılar çıkıyor
    42 derece yerine 1tcfd gibi
    satfinder2plus bendeki cihaz ona göre yazılımı kabul etmiyor
    satfinder2 yazılımı atınca alıyor oda dediğim gibi uydu isimleri acayip
    yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben satfinder3 aldım tarama hızı sanki biraz düşük gibi geldi bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar, satfinder 2 plus cihazına yazılım attım, fakat üzerindeki eski frekanslar silinmedi, yeni yüklediğim uydu isimleride okunmuyor, yazı karekterleri bozuldu, yeniden yükledim, 3 tane türksat ismi çıkıyor, garanti kapsamından çıkacağını göze alarak cihazı açtım, pil soketini söktüm, uzun bir süre bekledim fakat yine sıfırlamadı, yani sormak istediğim bu cihazı nasıl sıfırlayabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım siz yazın cevabı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. download sayfasından
    SATFINDER2 yada SATFINDER2 PLUS yazılımı hangisi uygun ise onu kullansın
    düzelir düzelmezse 0212 222 8550 nolu telefondan servisimizle irtibata geçsinler
    ücretsiz düzeltirler arkadaşlar

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri