LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bu arada fuarı duydum ama gelemedim aramızda 1600 km mesafe vardı
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet soru ve önerileri olan arkadaşlar![]()
Merhaba arkadaşlar!
1.MAGİCFİNDER Specrumlu uydu yön bulma cihazı
2.SATFİNDER 2 uydu yön bulma cihazı
kullanan arkadaşlar varmı hangisi kullanışlı ve daha iyi
satfinder guzel bır cıhaz kullanıyorum fakat eksıklerı var sarz olayı cok cabuk bıtıyor ıkı sat denılen sarz rayım saatte bıtıyor neden dır acaba yardımlarınızı ve goruslerınızı belıyorum yenı uyeyım sıtenıze mach1 ustanın sıtesınde actım bu konuyu fazla ılgınenen olmadı sımdıden tesekkurler
şuan fiatları düşdü bilgnize iyice araştırın
Arkadaşlar ben satfinder2 uydu bulucu cihaza kanal listesi atmak istiyorum kendi rs232 kablosu var türksatta 2 adet frekans değiştirmek istiyorum cihaz kapalı iken yükle diyorum
listeyi atmıyor açıkken denedim yine olmadı bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri