cýhaz acýkken yukleme programýný aç ve com ayarlarýný 2ye getýr ve yenýden býre getýr sonra ustsagdaký tusuna bas sesli býr uyarýyla acýlýr kolay gelsýn ben boyle yapýyorum ýlk aldýgýmda bende cok ugrastým kolaygelsýn:45:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
cýhaz acýkken yukleme programýný aç ve com ayarlarýný 2ye getýr ve yenýden býre getýr sonra ustsagdaký tusuna bas sesli býr uyarýyla acýlýr kolay gelsýn ben boyle yapýyorum ýlk aldýgýmda bende cok ugrastým kolaygelsýn:45:
sat finder 2 nin pic dosyasý olan. varmý pic silindi haliyle cihaz çalýþmýyor elimde pic programmer var dosyayý bulamadým
satfýnder2 yazlým atma
slm arkadaþlar bende satfinder2 cihaz var bu cihazým türksatý çok kolay buluyor fakat
HOTBÝRDT HÝSPASAT SÝRÜS EUTELSAT ASTRA uydularýný bulmuyor cihazda sinyal bulmada problem var lütfen bilgisi olan arkdaþlar yardýmcý olsunlar lütfen............
bende kullanýyorum çokda rahat buluyor sizde þu sorun olmuþ olabilir ayarlara gidildiginde her türlü lnb ye baglýyoruz ve çoguda eski lnb ler oluyor öncelikle
yükleme programý ile yeni frekansalrý manuel ekleme veya programdaki frekanslarý yükleyin
2 cihaz içinde bd 139transistör varýdr iþte bu eski lnb lere takýldýgýnda o arýza yapýyor ve degiþmesi gerekiyor
"Medeni olmayan milletler, medeni olanlarýn ayaklarý altýnda kalmaya mahkumdur." KEMAL ATATÜRK
:49:
benim görevli arkadaþlardan ricam bu satfýnger2 nin son güncel yazýlýmý varsa ekleyebilirlermi þimdiden tþk
degerli ustalar satfinder 4 kullanan uydu ayarý yapan arkadaþlar bu cihaz uyduyu hatasýz çabuk bulma þarjlý pil süresi uzun gitme santral kurumlarý bakýmýndan nasýl almaya degermi cevabýnýzý bekliyorum saygýlarýmla
Arkadaþlar ben satfinder2 kullanýyordum herkesteki sorun bendede 2 yýl sonra meydna geldi cihazýn parçasýný deðiþtirmedim mdu4 ler için ve merkezi sistemlerde sorun yaþamamak için satfinder 3 aldým hem þarjda uzun gidiyor hem kullanýþlý ve kýsa devrede bire bir
:45:
arkadaþlar program atýyorum uydu isimleri yerine acayip yazýlar çýkýyor
42 derece yerine 1tcfd gibi
satfinder2plus bendeki cihaz ona göre yazýlýmý kabul etmiyor
satfinder2 yazýlýmý atýnca alýyor oda dediðim gibi uydu isimleri acayip
yardýmcý olursanýz sevinirim
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri