REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray, Igor Tudor'la yollarını ayırdı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray, Igor Tudor'la yollarını ayırdı!

Galatasaray, Igor Tudor'la yollarını ayırdı!

Süper Lig'e inanılmaz bir başlangıç yapan Aslan, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından cezayı Hırvat teknik adam Igor Tudor'a kesti!

Galatasaray'da deprem! Hırvat teknik direktör Igor Tudor, Yeni Malatyaspor karşısında alınan yenilgiden sonra görevinden alındı! (Bein Sports)

Igor Tudor'un sözleşmesinde 400 bin dolarlık tazminat maddesi bulunuyordu.

Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

Cim Bom'un önümüzdeki hafta Göztepe ile oynayacağı maçta takımın başında alt yapı sorumlusu Emrah Bayraktar'ın olması bekleniyor.

Galatasaray'ın web sitesinde idari ve teknik kadroya tıklanınca açılan sayfa bulunamıyor.

Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde 34 maça çıktı. Tudor bu maçların 11'ini kaybederken, 4 maçta da beraberlik aldı. Hırvat çalıştırıcı Galatasaray'a 19 maç kazandırdı.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah akşam fatih terim diyenlerin gözü aydın...tudorun 400.000 dolar tazminatınıda eğer takımı şampiyon yapamayacaksa terim versin...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sabah akşam fatih terim diyenlerin gözü aydın...tudorun 400.000 dolar tazminatınıda eğer takımı şampiyon yapamayacaksa terim versin...
    Tudor.bence takimi yine iyi.oynatti bastan asagiya degisen bir kadroyla liderlige oynatti takimi terim gelirse sampiyon yapamazsa diyecegi tek kelime bu takimi ben secmedin der cikar isin icinden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Her Futbol Oynayan T.D olamıyormuş..

Ee kısacası Kasap Kasaplığını , Berber Berberliğini Futbolcuda Futbolunu oynayacakmış. Her Futbolcu T.D olamıyormuş demekki ya kapasiten yoktur ya becerin yoktur yada kumar oynarsın kaybetikçe kazanır başarı elde edersin. Örnek verecek olursak Jose Mourinho hayatında Futbol takımında oynamadan T.D olmuş sayısız kupalar ve başarılar kazanmıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tudor.bence takimi yine iyi.oynatti bastan asagiya degisen bir kadroyla liderlige oynatti takimi terim gelirse sampiyon yapamazsa diyecegi tek kelime bu takimi ben secmedin der cikar isin icinden

editör..abicim..mesele tudor deyil...bugün tudor yarın mudor veya zudor farketmez...yerliye zaten hiç şans tanımıyorum çünki galatasay veya milli takım için varsa yoksa fatih terim... türkiyede başka antrenör onun gibi dahi olamaz,onlar onun gibi bu işten anlamazlar,futbol denilince o türkiyede oteritedir,o ne ederse güzel eyler.....bu antrenör sürüsününde bir ALLAHın günü bu olağüstü adamı eleştirdikleri görmedim...sebep...sebep tırsıyorlar ve korkuyorlar...özellikle spor basınımız...bir eleştiri yok..tudoru hergün dövüp hakaret edenleri dün ve bugün görüyoruz fatih terime bir sille atamayacak kadar vijdansız ve ödlekler...hayatında hiçbir uluslararası takımı şampiyon başarısı olmayan,haci pepescu emre suat vs evsane kadro sayesinde kazanılan uefa kupasının kredisini hala yemekle ısrar eden bu adama galatasaray aldığından kat kat fazlasını vermesine rahmen kulübün yakasından düşmemekte...bugün koro halinde fatih diyenler yarın bu adam öldüğünde ne yapacaklar merak ediyorum..harçlıklarını alacakları yeni fatihleri arayacaklar yoksa objektif olup bizleri şaşırtacaklarmı...hiç sanmam...insanın bugün hamuru mayası neyse yarında odur...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hafta gidecek, gelecek hafta gidecek diyerek spor yorumculuğu yaptığını zannedenler tudor karabukten getirilirken ne özguler yapmıştı.o gitsin bu gelsin diyerek algı operasyonu yuruten spor yorumcuları bu sefer de fatih terimi takımın başına getirebilmek için seferber oldular.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük ihtimal gelen gideni aratacak terim yine geldi bu işte bence çok büyük yanlışlık var bu hoca ne zaman ülke futboluna girse hep yerimizde saymışızdır hadi bakalım yinede hayırlısı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terim gelmis hayirli olsun bakalim neler olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Terim gelmis hayirli olsun bakalim neler olacak
    beşinci kez geldide benim merak ettiğim ne zaman kaçacağı...onun ipuçlarınıda spor programlarında luçesku yerden yere vurulup kovulması gerektiği söylemleri ayyuka çıktığında görebiliriz.bilinki fatih terim galatasarayı ihya ettikten sonra milli takımı başarıya boğmaya gidiyor..ALLAH adamı yeryüzüne yollarken genetik kotlarına galatasaray ve milli takımdan başka külüpte çalışman haramdır diye yükleme yapmış..sen 20 yılda bir bir kupa getirsende senin etrafındaki müritlerin ve yalakaların sayesinde seni fasulyeden nimet sanıp sana tapınacaklar,sen bile bu işe şaşıracaksın ey kulum demiş olmalıki...galatasarayın başına beşinci kez geldi...galatasaray uçuşa geçip göğe yükselir artık...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beşinci kez geldide benim merak ettiğim ne zaman kaçacağı...onun ipuçlarınıda spor programlarında luçesku yerden yere vurulup kovulması gerektiği söylemleri ayyuka çıktığında görebiliriz.bilinki fatih terim galatasarayı ihya ettikten sonra milli takımı başarıya boğmaya gidiyor..ALLAH adamı yeryüzüne yollarken genetik kotlarına galatasaray ve milli takımdan başka külüpte çalışman haramdır diye yükleme yapmış..sen 20 yılda bir bir kupa getirsende senin etrafındaki müritlerin ve yalakaların sayesinde seni fasulyeden nimet sanıp sana tapınacaklar,sen bile bu işe şaşıracaksın ey kulum demiş olmalıki...galatasarayın başına beşinci kez geldi...galatasaray uçuşa geçip göğe yükselir artık...
    Basarili.olmazsa verecegi cevap belli kadroyu ben secmedim ki diyecek [emoji16]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri