editör..abicim..mesele tudor deyil...bugün tudor yarın mudor veya zudor farketmez...yerliye zaten hiç şans tanımıyorum çünki galatasay veya milli takım için varsa yoksa fatih terim... türkiyede başka antrenör onun gibi dahi olamaz,onlar onun gibi bu işten anlamazlar,futbol denilince o türkiyede oteritedir,o ne ederse güzel eyler.....bu antrenör sürüsününde bir ALLAHın günü bu olağüstü adamı eleştirdikleri görmedim...sebep...sebep tırsıyorlar ve korkuyorlar...özellikle spor basınımız...bir eleştiri yok..tudoru hergün dövüp hakaret edenleri dün ve bugün görüyoruz fatih terime bir sille atamayacak kadar vijdansız ve ödlekler...hayatında hiçbir uluslararası takımı şampiyon başarısı olmayan,haci pepescu emre suat vs evsane kadro sayesinde kazanılan uefa kupasının kredisini hala yemekle ısrar eden bu adama galatasaray aldığından kat kat fazlasını vermesine rahmen kulübün yakasından düşmemekte...bugün koro halinde fatih diyenler yarın bu adam öldüğünde ne yapacaklar merak ediyorum..harçlıklarını alacakları yeni fatihleri arayacaklar yoksa objektif olup bizleri şaşırtacaklarmı...hiç sanmam...insanın bugün hamuru mayası neyse yarında odur...
Yer imleri