Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Galatasaray, Igor Tudor'la yollarýný ayýrdý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray, Igor Tudor'la yollarýný ayýrdý!

Galatasaray, Igor Tudor'la yollarýný ayýrdý!

Süper Lig'e inanýlmaz bir baþlangýç yapan Aslan, son haftalarda alýnan kötü sonuçlarýn ardýndan cezayý Hýrvat teknik adam Igor Tudor'a kesti!

Galatasaray'da deprem! Hýrvat teknik direktör Igor Tudor, Yeni Malatyaspor karþýsýnda alýnan yenilgiden sonra görevinden alýndý! (Bein Sports)

Igor Tudor'un sözleþmesinde 400 bin dolarlýk tazminat maddesi bulunuyordu.

Resmi açýklamanýn gün içinde yapýlmasý bekleniyor.

Cim Bom'un önümüzdeki hafta Göztepe ile oynayacaðý maçta takýmýn baþýnda alt yapý sorumlusu Emrah Bayraktar'ýn olmasý bekleniyor.

Galatasaray'ýn web sitesinde idari ve teknik kadroya týklanýnca açýlan sayfa bulunamýyor.

Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde 34 maça çýktý. Tudor bu maçlarýn 11'ini kaybederken, 4 maçta da beraberlik aldý. Hýrvat çalýþtýrýcý Galatasaray'a 19 maç kazandýrdý.

SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sabah akþam fatih terim diyenlerin gözü aydýn...tudorun 400.000 dolar tazminatýnýda eðer takýmý þampiyon yapamayacaksa terim versin...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sabah akþam fatih terim diyenlerin gözü aydýn...tudorun 400.000 dolar tazminatýnýda eðer takýmý þampiyon yapamayacaksa terim versin...
    Tudor.bence takimi yine iyi.oynatti bastan asagiya degisen bir kadroyla liderlige oynatti takimi terim gelirse sampiyon yapamazsa diyecegi tek kelime bu takimi ben secmedin der cikar isin icinden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Her Futbol Oynayan T.D olamýyormuþ..

Ee kýsacasý Kasap Kasaplýðýný , Berber Berberliðini Futbolcuda Futbolunu oynayacakmýþ. Her Futbolcu T.D olamýyormuþ demekki ya kapasiten yoktur ya becerin yoktur yada kumar oynarsýn kaybetikçe kazanýr baþarý elde edersin. Örnek verecek olursak Jose Mourinho hayatýnda Futbol takýmýnda oynamadan T.D olmuþ sayýsýz kupalar ve baþarýlar kazanmýþtýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu hafta gidecek, gelecek hafta gidecek diyerek spor yorumculuðu yaptýðýný zannedenler tudor karabukten getirilirken ne özguler yapmýþtý.o gitsin bu gelsin diyerek algý operasyonu yuruten spor yorumcularý bu sefer de fatih terimi takýmýn baþýna getirebilmek için seferber oldular.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tudor.bence takimi yine iyi.oynatti bastan asagiya degisen bir kadroyla liderlige oynatti takimi terim gelirse sampiyon yapamazsa diyecegi tek kelime bu takimi ben secmedin der cikar isin icinden

editör..abicim..mesele tudor deyil...bugün tudor yarýn mudor veya zudor farketmez...yerliye zaten hiç þans tanýmýyorum çünki galatasay veya milli takým için varsa yoksa fatih terim... türkiyede baþka antrenör onun gibi dahi olamaz,onlar onun gibi bu iþten anlamazlar,futbol denilince o türkiyede oteritedir,o ne ederse güzel eyler.....bu antrenör sürüsününde bir ALLAHýn günü bu olaðüstü adamý eleþtirdikleri görmedim...sebep...sebep týrsýyorlar ve korkuyorlar...özellikle spor basýnýmýz...bir eleþtiri yok..tudoru hergün dövüp hakaret edenleri dün ve bugün görüyoruz fatih terime bir sille atamayacak kadar vijdansýz ve ödlekler...hayatýnda hiçbir uluslararasý takýmý þampiyon baþarýsý olmayan,haci pepescu emre suat vs evsane kadro sayesinde kazanýlan uefa kupasýnýn kredisini hala yemekle ýsrar eden bu adama galatasaray aldýðýndan kat kat fazlasýný vermesine rahmen kulübün yakasýndan düþmemekte...bugün koro halinde fatih diyenler yarýn bu adam öldüðünde ne yapacaklar merak ediyorum..harçlýklarýný alacaklarý yeni fatihleri arayacaklar yoksa objektif olup bizleri þaþýrtacaklarmý...hiç sanmam...insanýn bugün hamuru mayasý neyse yarýnda odur...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Büyük ihtimal gelen gideni aratacak terim yine geldi bu iþte bence çok büyük yanlýþlýk var bu hoca ne zaman ülke futboluna girse hep yerimizde saymýþýzdýr hadi bakalým yinede hayýrlýsý

LG-K430 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Terim gelmis hayirli olsun bakalim neler olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Terim gelmis hayirli olsun bakalim neler olacak
    beþinci kez geldide benim merak ettiðim ne zaman kaçacaðý...onun ipuçlarýnýda spor programlarýnda luçesku yerden yere vurulup kovulmasý gerektiði söylemleri ayyuka çýktýðýnda görebiliriz.bilinki fatih terim galatasarayý ihya ettikten sonra milli takýmý baþarýya boðmaya gidiyor..ALLAH adamý yeryüzüne yollarken genetik kotlarýna galatasaray ve milli takýmdan baþka külüpte çalýþman haramdýr diye yükleme yapmýþ..sen 20 yýlda bir bir kupa getirsende senin etrafýndaki müritlerin ve yalakalarýn sayesinde seni fasulyeden nimet sanýp sana tapýnacaklar,sen bile bu iþe þaþýracaksýn ey kulum demiþ olmalýki...galatasarayýn baþýna beþinci kez geldi...galatasaray uçuþa geçip göðe yükselir artýk...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    beþinci kez geldide benim merak ettiðim ne zaman kaçacaðý...onun ipuçlarýnýda spor programlarýnda luçesku yerden yere vurulup kovulmasý gerektiði söylemleri ayyuka çýktýðýnda görebiliriz.bilinki fatih terim galatasarayý ihya ettikten sonra milli takýmý baþarýya boðmaya gidiyor..ALLAH adamý yeryüzüne yollarken genetik kotlarýna galatasaray ve milli takýmdan baþka külüpte çalýþman haramdýr diye yükleme yapmýþ..sen 20 yýlda bir bir kupa getirsende senin etrafýndaki müritlerin ve yalakalarýn sayesinde seni fasulyeden nimet sanýp sana tapýnacaklar,sen bile bu iþe þaþýracaksýn ey kulum demiþ olmalýki...galatasarayýn baþýna beþinci kez geldi...galatasaray uçuþa geçip göðe yükselir artýk...
    Basarili.olmazsa verecegi cevap belli kadroyu ben secmedim ki diyecek [emoji16]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri