REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digitürk 2018 Zamlı Paket Fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digitürk 2018 Zamlı Paket Fiyatları

Az önce online işlemlere girince gördüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üyeliğimi iptal ettiren biri olarak gerçekten çok merak ediyorum, bu fahiş fiyatlara acaba bekledikleri kadar üye topladılarmı yoksa eksildimi. Birde zam yapmışlar )
    2 paketi birleştir %50 zam yap vay bee, kanallar aynı kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üyeliğimi iptal ettiren biri olarak gerçekten çok merak ediyorum, bu fahiş fiyatlara acaba bekledikleri kadar üye topladılarmı yoksa eksildimi. Birde zam yapmışlar )
    2 paketi birleştir %50 zam yap vay bee, kanallar aynı kanallar
    aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar nasıl fiyatlar ben yemem SEN YE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir spor sever olarak 129 lira ney ya . Asgari ücretin 1600 lira olduğu ülkemizde bu fiyatı garibanlar nasıl ödesin. Geçen yıl iptal ettirdim iyiki iptal ettirmişim. Bein aldı fiyatları makul yapar diye bekledik. Beinde diğitürkten daha insafsız çıktı. düşün 50 liraya herkes izlesin sanki katarlıların paraya ihtiyacı var. (ihtiyaçları olsa Neymara dünyanın parasını verip almazlardı) O değilde besle kargayı oysun gözünü , zor zamanlarında en çok katarlıara yardım eden biziz. bize bir faydaları yok , Birde kazık atmaya çalışıyorlar.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet patır patır bunları bırakıyo. ne lig tv, ne d-smart, nede tivibu, nede diğer paketler. yeni trend artık iptv. 100 tlye 6 aylık iptv alıyo. 3000 kanal var. full paket hepsi var. göz göre görede ayda 127 tl verilmez ki. milleti keriz sanıyolar. ama millet artık uyandı agaaaa, yemiyouooo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empu_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    millet patır patır bunları bırakıyo. ne lig tv, ne d-smart, nede tivibu, nede diğer paketler. yeni trend artık iptv. 100 tlye 6 aylık iptv alıyo. 3000 kanal var. full paket hepsi var. göz göre görede ayda 127 tl verilmez ki. milleti keriz sanıyolar. ama millet artık uyandı agaaaa, yemiyouooo.
    aynen dediğiniz gibi artık yeni moda her geçen gün sayıları artan iptv platformları.Tek sorun hangisinin ne kadar güvenilir olduğu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende 3 ay önce iptal ettirdim. BEİN firması maalesef şu anda müşteriye önem vermiyor. Yüksek ihtimal iki seneye kalmaz zarar açıklanıp borçlu halde devir edilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben iptal ettiriyorum nisanin ikisinde bitiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...dijitürkün aşırı pahallıymış paketleri üstelik rtük korkusuyla şifreli kanalları dahil malesef sansürlü yayın yapıyolar...astra uydusundaki şifreli avrupa paketlerini paylaşım ve iptv özelllikli alıcı makinamla sky-deutschland,digital+espana,avusturya ve hollanda paketlerini sharing server sayesinde izlerim şahane yapımlar oynuyo üstelik sansürsüz gösterim sağlıyolar keyifle seyrediyom süpersat forum aboneleri...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri